H hollanda Aktif Üye Katılım 23 May 2024 Mesajlar 69 Tepkime puanı 3 Puanları 8 23 Tem 2024 #1 Dişi tüy döküyor ve isteksiz Kesinlikle üremez diyebilir miyiz
cicikuşdodo Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 1,427 Tepkime puanı 1,155 Puanları 113 23 Tem 2024 #2 hollanda' Alıntı: Dişi tüy döküyor ve isteksiz Kesinlikle üremez diyebilir miyiz Genişletmek için tıkla ... @Şehmus BAKIR @Demet bükay
hollanda' Alıntı: Dişi tüy döküyor ve isteksiz Kesinlikle üremez diyebilir miyiz Genişletmek için tıkla ... @Şehmus BAKIR @Demet bükay
İhsan Z. Eski Forumcu Moderator Çeviri Ekibi Katılım 7 Şub 2023 Mesajlar 1,460 Tepkime puanı 1,919 Puanları 113 23 Tem 2024 #3 Üremez, ürese bile tüy dönemi onun için büyük stres, üstüne de kuluçka stresi eklenirse sağlığına zararı olur. Kesinlikle önermiyoruz.
Üremez, ürese bile tüy dönemi onun için büyük stres, üstüne de kuluçka stresi eklenirse sağlığına zararı olur. Kesinlikle önermiyoruz.
H hollanda Aktif Üye Katılım 23 May 2024 Mesajlar 69 Tepkime puanı 3 Puanları 8 23 Tem 2024 #4 İhsan Z.' Alıntı: Üremez, ürese bile tüy dönemi onun için büyük stres, üstüne de kuluçka stresi eklenirse sağlığına zararı olur. Kesinlikle önermiyoruz. Genişletmek için tıkla ... Anladım Ne kadar sürer tüy değişimi
İhsan Z.' Alıntı: Üremez, ürese bile tüy dönemi onun için büyük stres, üstüne de kuluçka stresi eklenirse sağlığına zararı olur. Kesinlikle önermiyoruz. Genişletmek için tıkla ... Anladım Ne kadar sürer tüy değişimi
İhsan Z. Eski Forumcu Moderator Çeviri Ekibi Katılım 7 Şub 2023 Mesajlar 1,460 Tepkime puanı 1,919 Puanları 113 23 Tem 2024 #5 hollanda' Alıntı: Anladım Ne kadar sürer tüy değişimi Genişletmek için tıkla ... 2-3 hafta kadar sürer
hollanda' Alıntı: Anladım Ne kadar sürer tüy değişimi Genişletmek için tıkla ... 2-3 hafta kadar sürer
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,742 Tepkime puanı 12,524 Puanları 113 23 Tem 2024 #6 hollanda' Alıntı: Dişi tüy döküyor ve isteksiz Kesinlikle üremez diyebilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Tüye giren kuş yorulur, bağışıklık düşer, vitamin eksikliği olur ve çok iyi destek gerekir, üstüne çifte atılırsa dişi perişan olur
hollanda' Alıntı: Dişi tüy döküyor ve isteksiz Kesinlikle üremez diyebilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Tüye giren kuş yorulur, bağışıklık düşer, vitamin eksikliği olur ve çok iyi destek gerekir, üstüne çifte atılırsa dişi perişan olur