• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy çıkmaması

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşumun tüyleri dökülüyor ve çıkmıyor ne yapılabilir hava soğuk dışarı çıkartıp veterinere hayvan hastanesinede götüremiyorum
B vitamini takviyesi kullanıyor musunuz

cankus01

Yeni Üye
Kullandık bir ara ama işe yaramadı vücudunun çoğu yerinde tüyleri yok derisi gözüküyor hep

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kullandık bir ara ama işe yaramadı vücudunun çoğu yerinde tüyleri yok derisi gözüküyor hep
Muhtemelen yavrunuz tüy hastası, siz haftada iki gün bt amin forte kullanın, nekton biotin de öneririm 🙏 Ek olarak yavrunuz üremesin 🙏

cankus01

Yeni Üye
Muhtemelen yavrunuz tüy hastası, siz haftada iki gün bt amin forte kullanın, nekton biotin de öneririm 🙏 Ek olarak yavrunuz üremesin 🙏
sularına mı dökeceğim onları yoksa vücuduna falan sıkacağım mı mağaza satan kisilerin cogu bilmiyor da

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
sularına mı dökeceğim onları yoksa vücuduna falan sıkacağım mı mağaza satan kisilerin cogu bilmiyor da
Suyuna damlatın, bt amin forte yarım suluk suya 8 damla, nekton da yarım suluk suya beş damla veya bir yem kabındaki yeme yarım çay kaşığı serpebilirsiniz ☺

FatımaB.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Suyuna damlatın, bt amin forte yarım suluk suya 8 damla, nekton da yarım suluk suya beş damla veya bir yem kabındaki yeme yarım çay kaşığı serpebilirsiniz ☺
Abla birşey soracağım bt amin yarım su ile mi veriliyor ben tam doldurup veriyorum 😬

Üst Alt