• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy atımı

celtikcili

Yeni Üye
Merabalar hobi olarak beslemekte olduğum kanarya sürekli oturduğumuz yerde durmaktaydı. kanarya gece ışıkları söndürünceye kadar ötüyordu 15 nisandan sonra ötüşü azalmaya 20 nisan civarı tamamen kesildi. bu arada tüy dökmeye başladı. ben kanaryaya günlük olarak bebe bisküvisi ile yapılmış yumurta maması bir çay kaşığı veriyordum. ayrıca bir yemliğinde kanarya yemi diğerinde haftalık bir yemek kaşığı darı diğer haftada 1 yemek kaşığı kenevir tohumu veriyordum. kanarya hepsini eşit miktarda yiyordu.bir ara bayağı tüy döktü ama hala ötmüyor zaman zaman tüy döküntüleri görüyorum. şu an besleme olarak bebe bisküvili yumurta maması.kenevir tohumu aspur sürekli var. suluklarına biotin katkılı ilaç kullanıyorum. bu konuda yardımcı olacaklara teşekkür ederiz
Kuş ötmediği için yeni bir kuş almayı düşünüyorum. fakat bu kuşuda beslemeye devam edeceğim. evin içinde iki kafes yerine bir kafes kullanmak için çiftehane almayı düşünüyorum. sakıncası varmıdır veya besleyenler varmı