• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İzmir turkuaz/gri çizgili küçük muhabbet kuşu arıyorum

pikolata

Yeni Üye
Merhaba,
10 yıl gözüm gibi baktığım muhabbet kuşumu tümör sebebiyle kaybettim 2 ay önce ve geçen gün birebir aynısını bulunca çok sevinerek aldım. yavruydu, tıpkı öteki kuşum gibi ele alışkındı, ancak yem yiyor gibi yaptığı için ben yiyor zannederken aslında yiyememiş ve aç kalmış. geç fark ettim. ishal oldu ve onu da kaybettim. bu beni çok üzdü. şimdi aynısından bulmak istiyorum. resimde yolladığım renkte, yeme yeni düşmüş, küçük boy (sanırım yerli deniyor) erkek muhabbet kuşu arıyorum. ücreti hiç önemli değil, normal piyasa fiyatının üstünü de verebilirim, sonuçta üretmek de maliyetli bir şey ve çok emek istiyor. yeter ki böyle bir kuş bulabileyim :( izmirin altını üstüne getirdim ama yok. belki buraya yazarsam denk gelir diye düşündüm.

3d5a9ab8-de19-408c-bc89-7cc1b1237b71.jpeg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba öncelikle başınız sağolsun 🙏🏻 aslında klasik yerli muhabbet kuşu. En çok bulunan renk ve cins. Bulamamanıza şaşırdım. Bende İzmir'de ikamet ediyorum ama üretici var mı yok mu hiç bilmiyorum. Instagram sayfalarına bir bakın isterseniz. 🌸

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun inşallah bulursunuz 🙏

pikolata

Yeni Üye
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. mavi çok var evet ama bu maviden yok, ya açık mavi, ya morumsu mavi var. inşallah bulurum bakalım :)

Üst Alt