• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Tüğ

Zu123

Paylaşımcı
Merhabalar kuşum peçete bulup yediği için 3 gün önce formix ağzına damlattım damlatırken ağzıda yağ oldu kokusu belirgin ve kuşum hiç sevmiyor sonrasında su koydum yıkadı temizlendi 3 gün boyunca şunu gözlemledim bulduğu yerlerde tüneğinde olsun herhangi bir yerde tüğleri açıp yaslanıyor gözlerinide kapatıyor bu sırada görünürde tüğleri temizlendi eski haline geldi ama bir sorun oluşabilir mi diyede size sormak istedim şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
(Bu arada kuşumla beraber uzun yola gittk geldik bayram dönüşü belki alaka olabilir onuda ekleyim dedim)

Ekli dosyalar

Zu123

Paylaşımcı
Bu peçete kağıt yemesinin önüne geçebilmek için ne yapabilirim eskiden koparıp atıyordu sonra yemeye başladı sanırım bu huyu biz kazandırdık ağzında yuvalyıp çıkarıyordu en fazla ama biz yutar diye ağzından çıkarmaya çalışıyorduk kaçtığından falan oyun zannetmeye başladı ve ders çalışıyorum kağıtları illaki buluyor boşluğumda 2 dk biryere gideyim hemen başında peçeteyi kafes dibinde korumalık olda bile kafasını oradan sokup dipten peçeteyi çıkarıyor artık koymuyorum peçete ama bu ben zararlı olduğunu düşündüğüm için formix probiyotik falan içiriyorum keşke önüne geçebilsem kursak mantarı yapar mı bu durum ve bu ilaçlar işe yarar mı

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kafes tabanına ölçülerine uygun ince bir bez koyun.

Üst Alt