• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Travması olan Sultan papağanı

Brchll

Yeni Üye
Geldiği evde travması olan kuş ele nasıl alistirilir ilk 5 gün dışarı çıkarmama olayını yapmadık çıkarttık yem yemesi için en başlarda daha yakındı ama artık çıktığı an kafesten üstlere gidiyor. Ve her akşam ilaç veriyorum elimden korkmaya devam ediyor bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum

Melisa41

Tutkulu
Geldiği evde travması olan kuş ele nasıl alistirilir ilk 5 gün dışarı çıkarmama olayını yapmadık çıkarttık yem yemesi için en başlarda daha yakındı ama artık çıktığı an kafesten üstlere gidiyor. Ve her akşam ilaç veriyorum elimden korkmaya devam ediyor bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum
Hoşgeldiniz 🙂 ilk olarak ilaç kullaniyorsa tedavinizi tamamlayın sonra ele alıştırmaya başlayın ele alistirirken de kafesin içinde eğitimle başlamanız gerek elinize dal darı sevdiği sebze meyve varsa veya yemden bir miktar alın ve kusunuza verin elinizle ilk başlarda korkar sonra alışır acele etmeden sakince bu şekilde devam edin 👍en çok dal darı severler genel olarak 😉

Brchll

Yeni Üye
Hoşgeldiniz 🙂 ilk olarak ilaç kullaniyorsa tedavinizi tamamlayın sonra ele alıştırmaya başlayın ele alistirirken de kafesin içinde eğitimle başlamanız gerek elinize dal darı sevdiği sebze meyve varsa veya yemden bir miktar alın ve kusunuza verin elinizle ilk başlarda korkar sonra alışır acele etmeden sakince bu şekilde devam edin 👍en çok dal darı severler genel olarak 😉
Çok teşekkür ederim 🙏 umarım tedavi bir an önce biter de

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şuan sadece iyileşmesi için mücadele edelim sonra inşallah eğitimi için yardımcı oluruz forumda güzel eğitim makaleri var okuyarak tecrübe sahibi olabilirsiniz kuş ne tedavisi görüyor?

Brchll

Yeni Üye
Şuan sadece iyileşmesi için mücadele edelim sonra inşallah eğitimi için yardımcı oluruz forumda güzel eğitim makaleri var okuyarak tecrübe sahibi olabilirsiniz kuş ne tedavisi görüyor?
Ayakta ve kanatta ufak kırıkları var cigerde sorun var astım gibi biraz. Antibakteriyel antifungal ve 5li karışım olan bitkisel ilaç tedavisi uyguluyoruz.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Geçmiş olsun, nasıl 5 ayda bu hale getirmişler yazık yahu 😢 bence de önce tedavi olsun, iyileşsin. Ayrıca bu kadar sıkıntı yaşayan kuşu salmayın bence kafesinde dursun. Kanadındaki sorun yüzünden ani bir ağrı girse düşer daha kötü olur 😔 tedaviden sonra elinize de evinize de alışır inşallah 🙏

Brchll

Yeni Üye
Çok güzel muhabbet dönmüş hepinizi tanıdığım için mutlu oluyorum sizin gibi hayvan sever insanların uyarı yemesi gerçekten saçma olurdu çok teşekkür ederim yardımlarınız içinde.. 🙏

Üst Alt