• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Titreme??

Berk

Paylaşımcı
Hep böyle halsiz mi duruyor tesadüfen mi öyle durdu? Yeni yapılmış dışkı fotoğrafı görebilir miyiz
Aldığımdan beri böyle diğer forumlarda da belirttiğim üzere sadece kafesinden çıkmak için kendini sağdan sola vuruyor dışarda hep uyuyor

Bahar Y.

Müdavim
Aldığımdan beri böyle diğer forumlarda da belirttiğim üzere sadece kafesinden çıkmak için kendini sağdan sola vuruyor dışarda hep uyuyor
Kaç gün oldu eve geleli, kaldığı kafesi daha önce hasta bir kuş kullandı mı

Bahar Y.

Müdavim
6gün oldu kullandığı kafeste de hiç hasta bir kuş yaşamadı
Hasta olan kuş dışarıya çıkmak için bile çabalamaz aslında ama dışkı normal kıvamda değil, yeminde aspur bulunuyor mu, ek olarak verilirse iyi olabileceğini düşünüyorum veya dal darı, kafesten çıkmak için kafeste efor sarf edip kafes dışında dinleniyor olabilir fakat yinede diğer üstadlar bir baksın müsait olduklarında

Berk

Paylaşımcı
Hasta olan kuş dışarıya çıkmak için bile çabalamaz aslında ama dışkı normal kıvamda değil, yeminde aspur bulunuyor mu, ek olarak verilirse iyi olabileceğini düşünüyorum veya dal darı, kafesten çıkmak için kafeste efor sarf edip kafes dışında dinleniyor olabilir fakat yinede diğer üstadlar bir baksın müsait olduklarında
Aspur ne bilmiyorum ama daldarı var video nasıl ekleniyor kafes içindeki durumunu atayım

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Geçmiş olsun en kısa sürede toparlar inşallah

Üst Alt