• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Tırnağı

Bulut_

Paylaşımcı
Tırnağını pencereye sıkıştırdı 2 gündür ayağıni sürekli karnına çekip duruyor arada geziyor uçuyor ama genel olarak karnında tutuyor ayağını resimler de nwt belli oluyor mu bilemiyorum

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Tırnağını pencereye sıkıştırdı 2 gündür ayağıni sürekli karnına çekip duruyor arada geziyor uçuyor ama genel olarak karnında tutuyor ayağını resimler de nwt belli oluyor mu bilemiyorum
Belki incinmiştir / kırılmıştır çok minik hassas canlar veterinere götürün isterseniz röntgen çektirin. Onun dışında nasıl bir şey yapılır bilemedim belki kremi vardır ama :unsure:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun, voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz akşamları uyumadan önce
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını güçlendirir haftada 2 defa verin

Bulut_

Paylaşımcı
Geçmiş olsun, voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz akşamları uyumadan önce
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını güçlendirir haftada 2 defa verin
Teşekkür ederim
Tırnağının üst tarafı hafif çizik mi çatlak gibi orası acıyor parmağına yakın olan kısmı tamm bugün alıp sürerim bu ürünün var elimde işe yarar mı onu da vereyim mi tüy dökümü için almıştım

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Parmak Degilde Bilek Kisminda Hasar Var Gibi Duruyor. Röntgen Cektirebilirsiniz. Glokozamin Bu Gibi Durumlarda Çok İyi Geliyor. Bende Kullanıyorum Oğlum İçin. Kantaron Yaği Varsa Surebilirsiniz. Zararı Yoktur Korkmayın 😇

Bulut_

Paylaşımcı
Merhaba Geçmiş Olsun. Parmak Degilde Bilek Kisminda Hasar Var Gibi Duruyor. Röntgen Cektirebilirsiniz. Glokozamin Bu Gibi Durumlarda Çok İyi Geliyor. Bende Kullanıyorum Oğlum İçin. Kantaron Yaği Varsa Surebilirsiniz. Zararı Yoktur Korkmayın 😇
Teşekkür ederim
Tırnağı sıkıştı çekerken bileğini mi incitti o zaman tamm teşekkür ederim kantaron yağı var onu da süreyim

Üst Alt