Tırnağını pencereye sıkıştırdı 2 gündür ayağıni sürekli karnına çekip duruyor arada geziyor uçuyor ama genel olarak karnında tutuyor ayağını resimler de nwt belli oluyor mu bilemiyorum
Tırnağını pencereye sıkıştırdı 2 gündür ayağıni sürekli karnına çekip duruyor arada geziyor uçuyor ama genel olarak karnında tutuyor ayağını resimler de nwt belli oluyor mu bilemiyorum
Belki incinmiştir / kırılmıştır çok minik hassas canlar veterinere götürün isterseniz röntgen çektirin. Onun dışında nasıl bir şey yapılır bilemedim belki kremi vardır ama
Geçmiş olsun, voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz akşamları uyumadan önce
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını güçlendirir haftada 2 defa verin
Geçmiş olsun, voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz akşamları uyumadan önce
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını güçlendirir haftada 2 defa verin
Teşekkür ederim
Tırnağının üst tarafı hafif çizik mi çatlak gibi orası acıyor parmağına yakın olan kısmı tamm bugün alıp sürerim bu ürünün var elimde işe yarar mı onu da vereyim mi tüy dökümü için almıştım
Merhaba Geçmiş Olsun. Parmak Degilde Bilek Kisminda Hasar Var Gibi Duruyor. Röntgen Cektirebilirsiniz. Glokozamin Bu Gibi Durumlarda Çok İyi Geliyor. Bende Kullanıyorum Oğlum İçin. Kantaron Yaği Varsa Surebilirsiniz. Zararı Yoktur Korkmayın
Merhaba Geçmiş Olsun. Parmak Degilde Bilek Kisminda Hasar Var Gibi Duruyor. Röntgen Cektirebilirsiniz. Glokozamin Bu Gibi Durumlarda Çok İyi Geliyor. Bende Kullanıyorum Oğlum İçin. Kantaron Yaği Varsa Surebilirsiniz. Zararı Yoktur Korkmayın