• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Teşekkür

melisskay

Yeni Üye
Bir yakınımın burayı kuşumuz için kullandığını öğrendiğim için benim kullanmama gerek kalmadı girmem herhalde Bizi kapı kapı veteriner gezip ilacı aramaktan kurtardığı, yardımları ve tüm sorularımıza cevap verdiği için Demet ablaya da ayrıca teşekkür etmek isterim 🌹

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bir yakınımın burayı kuşumuz için kullandığını öğrendiğim için benim kullanmama gerek kalmadı girmem herhalde Bizi kapı kapı veteriner gezip ilacı aramaktan kurtardığı, yardımları ve tüm sorularımıza cevap verdiği için Demet ablaya da ayrıca teşekkür etmek isterim 🌹
Merhaba, rica ederim geçmiş olsun😊🥰🤲arada gelin siz mutlu oluruz, hal hatır sorarız 😊🥰🤲

mortsvivants

Paylaşımcı
ya benim minikom periyodik tablo mu çalışıyormuş sınavda geçecek beni :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu tür tabloları görünce çok mutlu oluyorum ☺demet ablamız candır, yardımseverdir🥰Diğer çevirimiçi arkadaşlarımda hepsi çok iyi ve yardımsever insanlar iyiki varsınız 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu tür tabloları görünce çok mutlu oluyorum ☺demet ablamız candır, yardımseverdir🥰Diğer çevirimiçi arkadaşlarımda hepsi çok iyi ve yardımsever insanlar iyiki varsınız 🙏
Teşekkür ederim ablacım 🥰🤲hepimiz bir damla katkı sağlayınca derya deniz oluyor😊yağmur gibi yağıyoruz maşallah SüphanAllah 🥰🤲😊çok mutlu oluyorum, biz mükemmel bir aileyiz🥰🤲😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Herkesi çok seviyorum buradaki çünkü öyle bir çağda yaşıyoruz ki iyi insanların az olduğu o nedenle abilerim, ablalarım iyiki varlar ❤ Demet ablam özelinde de tam bir anne, korumacı, dobra 🥰 İyiki var, Allah başımızdan eksik etmesin 🤍🌸