• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TEŞEKKÜR EDERİM 🥰

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Öncelikle burayı kurduğu için ve bu ailenin bir parçası olma şerefini verdiği için @Şehmus BAKIR abime çok teşekkür ederim 🙏 Bir diğer teşekkürüm de burada bilgisiyle bizi aydınlattığı için ve parazit yüzünden her yeri yara olmuş köpekleri tedavi etmeme vesile olduğu için @Demet bükay ablama çok teşekkür ederim 🥰 Rif ampulü ondan öğrendim ve çoğu sokak köpekleri artık kaşınıp acı çekmiyorlar sağlıklarına kavuştular 🙏 Sadece onlar da değil, kaşıntıdan nefes alamaz hale gelen ve veterinerlerin aşırı derecede para isteyip hiçbir sonuç alamadığımız oğluşum Tony de sağlığına kavuştu 🙏 Allah hepinizden razı olsun 🥰

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Canım Geçmiş Olsun. Allah Şifa Versin.🥰 Bu Forumu ve Değerli İnsanları Tanıdığım İçin Çok Mutluyum. İyi Ki Varsınız. Bende Kendi Adıma Teşekkür Ederim 🌸
Çok teşekkür ederim canım benim 🥰 Ben de şahsım adına seni tanıdığım için çok mutluyum 🤗 Hepimiz kocaman bir aileyizzz 😍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Öncelikle burayı kurduğu için ve bu ailenin bir parçası olma şerefini verdiği için @Şehmus BAKIR abime çok teşekkür ederim 🙏 Bir diğer teşekkürüm de burada bilgisiyle bizi aydınlattığı için ve parazit yüzünden her yeri yara olmuş köpekleri tedavi etmeme vesile olduğu için @Demet bükay ablama çok teşekkür ederim 🥰 Rif ampulü ondan öğrendim ve çoğu sokak köpekleri artık kaşınıp acı çekmiyorlar sağlıklarına kavuştular 🙏 Sadece onlar da değil, kaşıntıdan nefes alamaz hale gelen ve veterinerlerin aşırı derecede para isteyip hiçbir sonuç alamadığımız oğluşum Tony de sağlığına kavuştu 🙏 hepinizden razı olsun 🥰
Rica ederım kardeşim bende şahsım adıma seni tanıdığıma çok memnunum 😊çok çok geçmiş olsun 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkür ederim abim iyiki varsınız 🙏☺
Bilgi paylaştıkça çok güzel, doğru yerlerde doğru kişiler aracılığıyla😊🤲🥰
Bende kendi adıma hepinize çok teşekkür ederim 🥰🤲
Azdan çok olur🥰🤲
Bizler gerçekten bir aileyiz, el ele hep birlikte daha çok canlara dokunup yardım eli uzatacağız ve bunu yaparken, sevgi saygı güvenilir ve en önemlisi karşılıksız🥰🤲

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bilgi paylaştıkça çok güzel, doğru yerlerde doğru kişiler aracılığıyla😊🤲🥰
Bende kendi adıma hepinize çok teşekkür ederim 🥰🤲
Azdan çok olur🥰🤲
Bizler gerçekten bir aileyiz, el ele hep birlikte daha çok canlara dokunup yardım eli uzatacağız ve bunu yaparken, sevgi saygı güvenilir ve en önemlisi karşılıksız🥰🤲
İnşallah ablam 😍🙏 İyiki varsın hep birlikte inşallah 🤲🥰🥰