Merhabalar kısa bir süre önce güncelleme yapmıştım.Kuşlarımım son durumunu sizinle paylaşmak istiyorum.Kuşlarım muayenesini oldu kontrole gitti.Veteriner iyi duruma geldiklerini mantar bir süredir yerleşik durumda olduğu için 14 günlük tedaviye 1 hafta daha devam edelim ve baytrili geri ekleyelim dedi.Mikostatin+baytril devam ediyorlar şuan.Bir süre önce su kesilmişti tekrardan başlamaya başladı.Youtube da bir kanal probiyotik vermeyin vitamin vermeyin ek bir sey vermeyin mikostainde dolgu maddesi olarak şeker var daha da kötü yapıyor demişti.Ben de bunu veterinere sorduğumda bu oranın kuşu etkilemeyeceğini mikostatindeki şekerin mantara bağlanamayacak formülle geliştirildiğini ekledi.Şimdi bu sulanmayı nasıl kontrol altına alabilirim.Probiyotik vermeye tekrar başlamak istiyorum.Kemigi elime gelen kuşum sulu yapmaya baslamasina ragmen kilo aldı.Hepsinde bir kilo artisi mevcut.Bir kuşumun dışkısında bir iki sindirilmemiş yem mevcut.Hareketleri yerinde hepsi ayrı kafeste.Kafeslerini de temin ettim.Med Tolyamin forte de mevcut elimde.Ağır bir tedaviye girdiler canlı kanlılar ama bu su yapma durumu beni endişelendiriyor.Bu şekilde nüksetmesinin sebebini anlayamadım.Versele Laga var elimde.Aspur Yulaf Tohumu ve Gardenmix sade sipariş ettim elle beslememe izin vermiyorlar bende onları zorlamadım hayvanlar kolaylığa alısmasın demişti veteriner.Halleri hareketleri yerinde ama sıvıya el atmak istiyorum.1 kuş zannımca tamamen iyileşti.Tüyleri tiftik tiftik iken yeniden cikti ve göz kenarindaki boşluklar doldu burnu soyuldu ve gagası iyi duruyor(Cankuş).Paşa'nın dışkısı tüm kafesi ıslatiyordu ve geviş huyunu birakti su yine devam ediyor eskisi kadar da olmasa Göğüs kemigi elime gelmiyor artık.Fıstık disi ayaklarindaki mantar gecti gagasi yenilenmeye basladi.Sulu dışkılama yaptı dün fazlaca şuan seyrek yapıyor.Takviyeleri nasıl ne şekilde verebileceğimi yazabilir misiniz? İlaçlari duracak yanina probiyotigi ayrica baska sulukta mi koyacagim ? med tolyamini nasil verebilirim.1.Şesuya ait 2.Dışkı Paşa 3.dışkı dişiye ait Fıstık 4.Dışkı Cankuş'a ait.Şesuda bir iki adet sindirilmemiş yem.mevcut sulu yapabiliyor.Paşa da sulu yapabiliyor bazen norm kus kakası formunda yapıyor.Fıstık sulu ince bazen normal yapıyor.Cankuş normal yapıyor.Tüyleri çıktı.