• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Tekrarlayan ayak sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ymmmr000

Yeni Üye
Burada daha önce de paylaştığım kuşumun topallaması ve tüneği kavrayamama sorunu yine tekrarladı. Nedenini bir türlü anlamıyorum. Farklı veterinerlere götürdüm hepsi de kırık yok dedi. Zaten bacağını ve ayağını kullanıyor hâlâ koşuyor, tünekten tüneğe atlıyor. Sadece aksama var ön iki parmağında hissizlik oluyor gibi hissediyorum.bu dördüncü kez oluyor ve kalıcı da değil bir iki gün sürüp geçiyor. Sonra yine tüneği çok güzel kavrıyor topallaması olmuyor. Beni de strese sokuyor minnoş. Yavruyken sakatlık geçirdiği için bu artık kalıcı bir hasar olmuş olabilir mi

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Burada daha önce de paylaştığım kuşumun topallaması ve tüneği kavrayamama sorunu yine tekrarladı. Nedenini bir türlü anlamıyorum. Farklı veterinerlere götürdüm hepsi de kırık yok dedi. Zaten bacağını ve ayağını kullanıyor hâlâ koşuyor, tünekten tüneğe atlıyor. Sadece aksama var ön iki parmağında hissizlik oluyor gibi hissediyorum.bu dördüncü kez oluyor ve kalıcı da değil bir iki gün sürüp geçiyor. Sonra yine tüneği çok güzel kavrıyor topallaması olmuyor. Beni de strese sokuyor minnoş. Yavruyken sakatlık geçirdiği için bu artık kalıcı bir hasar olmuş olabilir mi
Merhaba btAmin forte veriyor musunuz?
Arada da d vitamini desteği yapın lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şu an kullandığım multivitamin var onun dışında b vitamini kullanmadım ama önerebilirseniz çok memnun kalırım.
Vitamin eksikliğinde hissizlik olabilir, dişi ise yumurta kanalda sinire baskı yapar geçici hissizlik olabilir
Öncelikle kafeste kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka olsun Calsiyum deposudur ihtiyacı oldukça yer😊
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir
D vitamini : kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Bölünmüş olarak gelir
yada internetten alabilirsiniz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Aynı gün içinde çift konu açmak yasaktır diğer konudan devam edin lütfen kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...