• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Aydın Tekrardan Merhaba

Faik Akay

Aktif Üye
Tekrardan Merhabalar; bu konu başlığı altında konu oluşturmak İnşallah yasak değildir tam anlayamıyorum konu açmada ki kuralları o yüzden affınıza sığınarak yazıyorum. Belki buradan bulabilirim bir ümit buraya yazıyorum;

Koskoca Nazilli'de bu renk ve yerli veya çek muhabbet üreten birini bulamadım. Üreticiden de almak istediğim için çok zor oldu bulabilmek ve buradaki üreticilerde hep jumbo veya rainbow üretiyorlar. Lafın kısası Aydın Nazilli'de bulunan üreticiler var mıdır aramızda dediğim gibi son umut buraya yazıyorum. Burdan da bulamazsam artık petshop dan bakmaya başlayacağım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tekrardan Merhabalar; bu konu başlığı altında konu oluşturmak İnşallah yasak değildir tam anlayamıyorum konu açmada ki kuralları o yüzden affınıza sığınarak yazıyorum. Belki buradan bulabilirim bir ümit buraya yazıyorum;

Koskoca Nazilli'de bu renk ve yerli veya çek muhabbet üreten birini bulamadım. Üreticiden de almak istediğim için çok zor oldu bulabilmek ve buradaki üreticilerde hep jumbo veya rainbow üretiyorlar. Lafın kısası Aydın Nazilli'de bulunan üreticiler var mıdır aramızda dediğim gibi son umut buraya yazıyorum. Burdan da bulamazsam artık petshop dan bakmaya başlayacağım
Merhaba Faik bey petshoptan sahiplenirseniz çok daha iyi olur ve kurtarmış olursunuz😊

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba İzmir'e gitme şansınız varsa orada alternatif daha fazla. Ama olmazsa da petshoptan bu renk ve cinsten karşınıza çok çıkar. Gözlemleyip tüyleri canlı, kıpır kıpır bir kuşu tercih edin.

Faik Akay

Aktif Üye
Büyük ihtimal öyle olacak zaten hocalarım çünkü aylardır peşindeyim ama yok bulamadık Büyük ihtimal pethsoplara dadanacağız 😄