• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Tedavi alternatifi

kadiraydemir

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma
Hastalık Belirti Tarihi
1 Haz 2025
Kullanılan İlaç
Antibiyotik, antifungal, mide koruyucu mide bulantısı ilacı, bitkisel tedaviler
Selamlar,

14 aylık sultan papağanım 4 aydır elle besleniyor sürekli katı yemleri kusuyor gitmediğim yer kalmadı. Normalden daha küçük sadece 70 gram kemikleri hissedioiyor günde 3 sefer şırıngayla besliyorum. Kakası normal hareketliliği normal. En son ankara üniversiteei hayvan hastanesine gittik verdikleri, antibiyotik, antepsin, metpamit verdiler. Bir hafta kullandık düzelme oldu ama sonrasında mide bulantısı ilacını kesince yine başladı kusmalar. Film felan çekildi kursaktan örnek alındı kakasındada bir sorun yok anlayacağınız bir sorun çıkmadı 4 biyolojik kardeşi bu sebepten öldü. Bugün kontrole gittk, avicare easy digestive, avicare omega3&6, aminosol her veterinerde vardır bunları bir ay kullanın dedi. Birkaç yere gittim ilaçları bulamadım, daha iyi alternatif önerileriniz var mıdır? Çocuk artık deneme tahtasına döndü ne yazıkki :/

Elimde omnivit calcilux ve wahlen birds probiyotik var kullanabileceğim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba kuşunuzun dışkı resmini atabilir misiniz bir de videosunu streamble.com üzerinden atabilir misiniz ☺

Üst Alt