• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Tatlı Kızım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Herkese merhaba arkadaşlar. Genelde sorular sordum forumda ve herkes bana çok yardımcı oldu. Bugün ise soru sormak için değil, tatlı kızımın yeni fotoğraflarını paylaşmak için yazmak istedim 😇 Gününüz güzel geçsin abileri ve ablaları 🙏🏻 Ekli dosyayı görüntüle 72038Ekli dosyayı görüntüle 72039
Oyy onu yaradana kurban olurum bennnn💓🥰
Kurban olduğum övmüş övmüş yaratmış💓🥰
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu 🤲💓
Balyanaklımmm🥰🤲💓

Merhaba.123

Aktif Üye

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Maşallah Ya Çok Tatli Bir Hanımefendi 🥰Allah'im Nazardan Korusun. Çok Sağlıklı,Mutlu Bir Ömru Olsun İnşallah🌸

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Herkese merhaba arkadaşlar. Genelde sorular sordum forumda ve herkes bana çok yardımcı oldu. Bugün ise soru sormak için değil, tatlı kızımın yeni fotoğraflarını paylaşmak için yazmak istedim 😇 Gününüz güzel geçsin abileri ve ablaları 🙏🏻 Ekli dosyayı görüntüle 72038Ekli dosyayı görüntüle 72039
Maşallah ne kadar şirin bir şey, bal surat 😍😍 tüyü kadar ömrü olsun uzun güzel ömrü olsun, mutlulukla, sağlıkla yaşasın 🤍🧿

bahark

Aktif Üye
Ay ay ay ay benim Felix'imi andırıyor, o bakışını yerim, resimleriyle günüm güzelleşti :love: Ömrü tüyü kadar uzun olsun, maşallah iyi ki paylaşıp bizleri de mutlu ettiniz 🥰