• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tatlı Jumbo kuşu

emregl

Aktif Üye
Bu tatlı fıstık yavru Jumbo dişidir , kafes içinde böle duruyor ve parmağımi sokarak onu alıştırmaya calisiyom bu şekilde bana bakıyor 😂 ve gaga atiyo ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sizden çok kez video istendi. Streamable.com üzerinden yavrunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Yandan kuyrukta gözükecek şekilde olsun lütfen.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu tatlı fıstık yavru Jumbo dişidir , kafes içinde böle duruyor ve parmağımi sokarak onu alıştırmaya calisiyom bu şekilde bana bakıyor 😂 ve gaga atiyo ne yapmalıyım
Merhaba, evinize huzur mutluluk ve bereket getirsin inşallah 😊🤲
Zemine yem dökün lütfen, kızıldarı alıp kafes içinde yedirin, size güvensin, çok çabuk alışır 😊

emregl

Aktif Üye
Merhaba, evinize huzur mutluluk ve bereket getirsin inşallah 😊🤲
Zemine yem dökün lütfen, kızıldarı alıp kafes içinde yedirin, size güvensin, çok çabuk alışır 😊
Zeminde ızgara var başka tavsiyeniz olurmu ve mesajı attıktan sonra elimin üstüne çıkmasını sağladım ama kafesten çıkarmadım 3 kere falan aldım elime 5 dk arayla çok güzeldli

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Zeminde ızgara var başka tavsiyeniz olurmu ve mesajı attıktan sonra elimin üstüne çıkmasını sağladım ama kafesten çıkarmadım 3 kere falan aldım elime 5 dk arayla çok güzeldli
Kafes dışına yanınıza bir kap içine yem dökün, ufak olduğu için kaçmaz, yer ve güven başlar😊