• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sürekli uyuyor ötmüyor haraketsiz

Eşo

Yeni Üye
Selam arkadaşlar Muhabbet kuşum sürekli uyuyor kabarık ötmüyor arada sırada az yem yiyor haraketlerindede bi garipleşme var hafif ishal gibi dışkısı veterinere götürme gibi imkanım yok ne yapmam lazım ne verebilirim ? Suyuna resimde ki vitamindan 7 damla damlatıyorum verebileceğiniz tavsiye var mı ? Ayrıca resimde ki yemi değiştirmeli miyim ?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yemi bayat değilse, verecekseniz bile içindeki renkli ekmekleri ayıklayın ben öyle yapıyorum. Üşütmüş olabilir mi veya dışarıda bitki vs yeme ihtimali?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yemin içeriği zayıf geldi bana kullanırken %50 oranına yakın aspur karıştırın. Aspir,az yulaf ve nijer de katabilirsiniz.Kullandığınız vitamin çok etkili değil bence petshop ürünü büyük ihtimalle gervit-w öneririm ayrıca probiyotikte(entrobac) alın. Yem yemiyorsa elle besleme yapın a21 mamasıyla, şuan alamazsanız haşlanmış yumurta sarısını mısır unu katın sıcak suyla karıştırıp yoğurt kıvamına gelince ılık yedirin. Kuşun fotosunu da atsanız iyi olur

Eşo

Yeni Üye
Yemi bayat değilse, verecekseniz bile içindeki renkli ekmekleri ayıklayın ben öyle yapıyorum. Üşütmüş olabilir mi veya dışarıda bitki vs yeme ihtimali?
Üşütmüş olucağını zannetmiyorum soğuk yerde durmuyor yiyebileceği bir bitki yok odamda

Eşo

Yeni Üye
Yemin içeriği zayıf geldi bana kullanırken %50 oranına yakın aspur karıştırın. Aspir,az yulaf ve nijer de katabilirsiniz.Kullandığınız vitamin çok etkili değil bence petshop ürünü büyük ihtimalle gervit-w öneririm ayrıca probiyotikte(entrobac) alın. Yem yemiyorsa elle besleme yapın a21 mamasıyla, şuan alamazsanız haşlanmış yumurta sarısını mısır unu katın sıcak suyla karıştırıp yoğurt kıvamına gelince ılık yedirin. Kuşun fotosunu da atsanız iyi olur
Tavsiyenizi uygulayacağım teşekkür ederim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Daha iyi bir karışım yem olabilir 👍 ekstra daldari ve aspur verebilirsiniz.vitamini açıldıktan 6 ay içinde tüketmek gerekir bilginiz olsun.cok etkili bir vitamin değil ama bozulursa kuşa çok etkisi oluyor yani zedeler

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağolsun. 😢

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Başınız Sağ Olsun... :cry:

Üst Alt