• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sürekli uyku, az yeme, ayak topallaması

bıdıkhanım

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
avistar vitamin, avicare probiyotik, entrobac, gerwit, a21 mama
Merhaba, kuşumda sarı renkli sıvı dışkı ve zayıflama vardı, veterinere götürdük. böbreklerde sorun var gibi görünüyor, kristal yapılar mevcut dedi.
2 gün normal doz probiyotik ve 2 gün aralıklı normal doz vitamin takviyesi kullandım, (avi vitamin-
probiyotik)
sizlerin önerisi ile a21 mama, entrobac, gerwit aldım ve çok az miktarda mama yedirebildim. bir gün entrobac kullandım. çok az gerwitli suyu şırınga ile içirebildim.
dışkısı düzeldi ancak iki gündür sol ayağı topallıyor, basıyor ama acıyor gibi görünüyor. halsizlik başladı, sürekli uyku halinde ve kendisi yem yemiyor, parmağımla tutunca daldarı ile yemini yiyor.
neden olabilir, ne yapabilirim?

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba, kuşumda sarı renkli sıvı dışkı ve zayıflama vardı, veterinere götürdük. böbreklerde sorun var gibi görünüyor, kristal yapılar mevcut dedi.
2 gün normal doz probiyotik ve 2 gün aralıklı normal doz vitamin takviyesi kullandım, (avi vitamin-
probiyotik)
sizlerin önerisi ile a21 mama, entrobac, gerwit aldım ve çok az miktarda mama yedirebildim. bir gün entrobac kullandım. çok az gerwitli suyu şırınga ile içirebildim.
dışkısı düzeldi ancak iki gündür sol ayağı topallıyor, basıyor ama acıyor gibi görünüyor. halsizlik başladı, sürekli uyku halinde ve kendisi yem yemiyor, parmağımla tutunca daldarı ile yemini yiyor.
neden olabilir, ne yapabilirim?
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzederinden paylaşabilir misiniz

bıdıkhanım

Yeni Üye
Kuşumu bu sabaha karşı maalesef kaybettim, yardımlarınız için teşekkür ederim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😞

bıdıkhanım

Yeni Üye
sağ olun, benim birtanemdi, ailemizin prenses bıdıkıydı.
kuştan öteydi sevgisi, aklı, hareketleri çok masum çok tatlıydı, bakışları gözleri tüyleri çok güzeldi, yanağını sevdirirdi başına masaj yaptırırdı. cinsinden dolayı saçı var gibiydi, papatyası vardı sırtında, papatyam diye seslenirdim.
yemden düşünce gelmişti, bizimle dolu dolu üç sene yaşadı, geldiği tarihe göre doğum günü belirlemiştim ailemle her sene kutlardık, suyu hem çok sevip hem sudan kaçardı, kafesindeki merdiveni pıt pıt çıkar bize bakardı, rahat etsin diye yuvalıklı büyük kafes almıştık, biz uyanmadan ses çıkarmazdı, sanki rahatsız etmek istemez gibiydi. çay kahve saatlerimizde sohbet ederken yanımızda olurdu.
çok anımız var ama keşke daha çok olsaydı.
"Bazı sevgiler olur, gözle göremeyiz ama unutmayız da, Bıdıkımız da öyle her zaman kalbimizde yaşayacak" 🙏🫶
gittiği yerde inşallah huzurludur güzel kuşumuz, yavru fındıkımız, Bıdıkımız...

Son düzenleme:
Üst Alt