Yeni aldığımız kuş sürekli kaşınıyor dışkısı böyle bi ara poposuna kurumuş diski olduğunu farkettim onu almaya çalışıyordu o düşmüş şimdi poposunda bişey yok fakat kaşıntı sürekli var kafesine bit spreyi sıktık ve dışkısıda böyle normalmi acaba
Yeni aldığımız kuş sürekli kaşınıyor dışkısı böyle bi ara poposuna kurumuş diski olduğunu farkettim onu almaya çalışıyordu o düşmüş şimdi poposunda bişey yok fakat kaşıntı sürekli var kafesine bit spreyi sıktık ve dışkısıda böyle normalmi acaba Ekli dosyayı görüntüle 76303Ekli dosyayı görüntüle 76302
Merhaba, plastik tünek olmaz onların yerine ahşap tünek kullanmalısınız, bakteriyi çok yayar plastik
Sprey cildi tahriş eder
Dış parazit damlası uygulayın
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada veteriner kliniğinde bulunuyor
Geçmiş olsun
Merhaba, plastik tünek olmaz onların yerine ahşap tünek kullanmalısınız, bakteriyi çok yayar plastik
Sprey cildi tahriş eder
Dış parazit damlası uygulayın
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada veteriner kliniğinde bulunuyor
Geçmiş olsun
Elimizde bi damla var onu kullanalım dedik ama yeni olduğu için korkar diye tutup yapmak istemedik en iyisi bit spreyini sıkalim kafesinin kenarlarına dedik ama fayda edermi bilmiyorum peki dışkısında bi problem görünüyormu
Elimizde bi damla var onu kullanalım dedik ama yeni olduğu için korkar diye tutup yapmak istemedik en iyisi bit spreyini sıkalim kafesinin kenarlarına dedik ama fayda edermi bilmiyorum peki dışkısında bi problem görünüyormu