• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sürekli çığlık gibi bağırması

can123

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sürekli civaklamasi
Hastalık Belirti Tarihi
5 Tem 2024
Selamün aleyküm hayırlı günler benim erkek Sultan papağanım genelde sabahları melodik şekilde çok güzel şarkı söylerdi. bu aralar sadece sürekli bağırıyor cik cik diye. tünekte sürekli sağa sola koşuşturuyor. Bazen Gecede yapıyor ama ışığı kapatığım zaman uyuyor yapmıyor.. neyden olduğunu bir türlü çözemedim. sanki bir sıkıntısı var gibi. acaba neyden dolayı. Eşide var her hangi bir hastalık belirtiside yok ne yapmam lazım sıkıntısı ne olabilir size zahmet yardımcı olursanız çok sevinirim ? Watch unnamed | Streamable

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Selamün aleyküm hayırlı günler benim erkek Sultan papağanım genelde sabahları melodik şekilde çok güzel şarkı söylerdi. bu aralar sadece sürekli bağırıyor cik cik diye. tünekte sürekli sağa sola koşuşturuyor. Bazen Gecede yapıyor ama ışığı kapatığım zaman uyuyor yapmıyor.. neyden olduğunu bir türlü çözemedim. sanki bir sıkıntısı var gibi. acaba neyden dolayı. Eşide var her hangi bir hastalık belirtiside yok ne yapmam lazım sıkıntısı ne olabilir size zahmet yardımcı olursanız çok sevinirim ? Watch unnamed | Streamable
Ve aleykümselam hayırlı cumalar 🤲dış parazit damlası uygulayın bit oluşumu başlamış olabilir, yuvalığı da kontrol edin ışık tutarak,
Vilmectin, zimec, avromec yada baymec bunlardan birini temin edebilirsiniz, veteriner malzemesi satan yerlerde olur👍

can123

Yeni Üye
Ve aleykümselam hayırlı cumalar 🤲dış parazit damlası uygulayın bit oluşumu başlamış olabilir, yuvalığı da kontrol edin ışık tutarak,
Vilmectin, zimec, avromec yada baymec bunlardan birini temin edebilirsiniz, veteriner malzemesi satan yerlerde olur👍
Abla dişi olan gayet sakin onda hiç ses çıkmıyor sadece erkek olan öyle bide dış parazit damlasını neresine uygulayacam ellime alamıyorum aşırı derecede saldırıyor kafese bile yanaştırmıyor beni aşırı derecede civakliyor hallada öyle susmak nedir bilmiyor 🥺 yuvalığada baktım böyle abla

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

can123

Yeni Üye
Abla dişi olan gayet sakin onda hiç ses çıkmıyor sadece erkek olan öyle bide dış parazit damlasını neresine uygulayacam ellime alamıyorum aşırı derecede saldırıyor kafese bile yanaştırmıyor beni aşırı derecede civakliyor hallada öyle susmak nedir bilmiyor 🥺 yuvalığada baktım böyle abla
Cevap lütfen korkuyorum çığlıklar sürekli kulağımda sanki bir yeri ağrıyor gibi bu çığlıklar normal değil @Aslı Ö. @Şehmus BAKIR @Demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ablacım ensesine 1 damla damlatıp masaj yapacaksın ikisinede yapmalısın, eldiven ile tutabilirsin, bir kişide damlayı damlatıp masaj yapacak damlattığın yere 10 gün sonra tekrar uygulanacak 3-4 ay sonra tekrar 2 doz
Yuvalık böyle belli olmaz, bit ışıkta görünür, nokta kadar siyah olur

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Benim oğlum da bitlenmişti böyle çığlık atardı, korkma çaresi var😊sen damlayı al damlat, sonra kafes malzemelerini dezenfekte etmelisin, tünekleri telle birleşme yerine saklanır
Bu arada insana gelmez sadece kuşa gider, damladan sonra yapılamaz 3 gün içinde açlıktan ölür bit, korkma💓😊🤲

Üst Alt