• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sulu dışkı , yem sorunu

asmavi

Yeni Üye
Merhabalar yeni katılımcıyım . Ne yapacağımı şaşırdım ve bu siteyi buldum çok şükür lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler. kuşum bir haftadır sulu dışkı yapıyor ilk başlarda yemesinde bir sıkıntı yoktu şimdi ise daha az yiyor özelikle yemin içindeki sarı ve beyaz darıları yemiyor kanarya yemlerini seçiyor bir de ne kadar verirsem vereyim yulafı yiyor . Aç kalmasın diye yulafı veriyorum bu seferde zarar eder diye korkuyorum. eskisi kadar su içmiyor 2 gün vitafly kullandım. yem olarak da aşağıda görsel var onu kullanıyorum ama dediğim gibi seçiyor önceden seçmiyordu.

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba Ailemize hoş geldiniz 😊
Kuşunuz çok su tüketiyor mu? Yedigi yemin markası ne tarihine dikkat ettiniz mi? mümkünse kuşunuzun tünekte videosunu görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍

asmavi

Yeni Üye
Kuşunuz çok su tüketiyor mu? Yedigi yemin markası ne tarihine dikkat ettiniz mi? mümkünse kuşunuzun tünekte videosunu görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍

asmavi

Yeni Üye
Teşekkürler. son kullanma tarihinde bir sıkıntı yok . gün içinde su takibi yapıyorum bir kaç gündür hiç denilecek kadar az içiyor bu sabah suluktaki suyla boynunu yıkadı ve bir daha suyun yanında görmedim . bu arada kuşum bana hediye gelmişti ve uçamıyordu sonraları tüy problemleri oluştu vitamin takviyesi yaptım bakımına özen gösterdim ve şuanda tüyleri gayet güzel uzuyor. ne yapacağımı bilmediğimden tüm detayları anlatmak istedim :(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah çokta güzel bir kuş kanat tüyleri mi yok 🤔ben yanlış mı gördüm.eger tüy problemi yoksa dışkıyi biraz takip edelim sebze ve meyve vermeyin günlük suyunu tazelerken oda sıcaklığında dinlemiş su veriniz yıkanmasına mani olunuz

asmavi

Yeni Üye
Maşallah çokta güzel bir kuş kanat tüyleri mi yok 🤔ben yanlış mı gördüm.eger tüy problemi yoksa dışkıyi biraz takip edelim sebze ve meyve vermeyin günlük suyunu tazelerken oda sıcaklığında dinlemiş su veriniz yıkanmasına mani olunuz
ilk geldiğinde vardı ancak bakımsızdı sonraları da temizliğine dikkat ettim ama günden güne daha da tüyleri yamuk olmaya çelimsizleşmeye başladı ve kopuyordu bnde vitamin takviyesi yaptım banyosuna dikkat ettim ve şuanda güzel tüyler çıkıyor inşallah uzar . ama şuan ki durgunluğu ve iştahsızlığı bni endişelendiriyor. Yardımınız için teşekkürler.

asmavi

Yeni Üye
Bugünkü dışkısı, kuşum bir hafta önce tüyden çıkmıştı bu sabah baktım dikkat etmemişim ama yine tüye girmiş acaba dışkısı ondan mı böyle anlamıyorum yada vitamin mi zarar etti gerçi vitaminleri 2 hafta önce kullandım . sadece 3 gün önce vitafly kullanmıştım. bugün düne göre daha hareketli yine de fazla yemiyor . kabının birinde aspur birazda yulaf var diğerinde karışık yem sadece azar azar aspur ve yulaf yiyor darı tüketmiyor. Ve benim şuanda tek takıldığım nokta dışkısı neden böyle ishal değil, hiç bir yerinde leke de yok.

Üst Alt