• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sulu dışkı problemi

Çikoland

Yeni Üye
Merhabalar. Kuşum 3 4 gündür sulu dışkı yapıyor. Resimleri ekleyeceğim. Gün içerisinde yatana kadar odada serbest dolaşıyor. Oda sıcaklığı 22 23 derece civarında. Hal ve hareketleri her zamanki gibi bir terslik yok ama dışkı malesef sorunlu. Ne yapmam gerekiyor? Yem olarak küçüklüğünden beri aynı yemi kullanıyorum çok kaliteli değil ama bir marka altında tabiki ..versela Laga vitakraft hepsini denedim yemedi sadece bunu yiyor. Probiyotik vitamin elektrolit hepsini kullanıyorum haftalık olarak. Son zamanlarda değişik birşey de vermedim besin olarak. Sadece nişanım vardı ve nerdeyse son 5 gün falan biraz ilgisiz kaldı. Eşi yok. Karnında çok ufak bir şişliği var bilinçsizce kraker vermiştim çok tüketmişti ondan sonra oldu şişlik. Krakeri tamamen kestim şuan. Sizce enfeksiyonel bir durum mu yoksa böbreklerinde vs bir sorun mu olabilir. Düşüncelerinizi alabilir miyim?Ekli dosyayı görüntüle 37273

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuzun tünekte kısa bir videosunu görebilir miyiz 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Asit böbreğe de karaciğere de zarar verir benim tavsiyem röntgen çekilmesidir yani şu ilacı alın iyi olur demek isterdim ama kuşunuzun önce neyi var onu öğrenmeniz lazım bizler sadece görsel gördüğümüz kadarıyla yardımcı olabiliyoruz sizin durumunuz analiz işi ve tavsiyem asidik olan hiçbir şey vermeyin yani elektrolit,sirke,limon portakal vb.nerede ikamet ediyorsunuz kuşunuzun videosunu bekliyoruz