• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultanın kafa sallaması ne anlama gelir

jenniemrubjane

Yeni Üye
benim muhabbet kuşum var oda yapıyor genellikle eğlence amaçlı yapıyor konuşarak yapıyorsa eğlence amaçlı yapıyodur

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Sultanlar hakkında pek bilgim yok ama muhabbetlerde yapıyor arada. Oyun olabilir belki.😊

aknn

Aktif Üye
Merhaba sürekli mi yapıyor yoksa arada mı? Oynarken mi?
Sürekli değil örnek önünde ayagımı sallıyorum kendisi kafasını sallıyor geçenlerde perde biraz hareket etti önünde kafasını sallamaya başladı o yüzden süphelendim bişey var mı diye

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sürekli değil örnek önünde ayagımı sallıyorum kendisi kafasını sallıyor geçenlerde perde biraz hareket etti önünde kafasını sallamaya başladı o yüzden süphelendim bişey var mı diye
Oynuyor o zaman gözlemleyin sıkıntı olacağını sanmıyorum kafes içine salıncak vb. Oyuncak olsun👍🤗

aknn

Aktif Üye
Oynuyor o zaman gözlemleyin sıkıntı olacağını sanmıyorum kafes içine salıncak vb. Oyuncak olsun👍🤗
Evet oyuncağı var zaten salıncağı da var, daha şimdi eve çıkarken bu konuyu açacaktım:) salıncağına çıkmıyor behlülüm 2 haftadır kafesinde salıncak var ama çıkmadı bile, nasıl alıştırabilirim?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evet oyuncağı var zaten salıncağı da var, daha şimdi eve çıkarken bu konuyu açacaktım:) salıncağına çıkmıyor behlülüm 2 haftadır kafesinde salıncak var ama çıkmadı bile, nasıl alıştırabilirim?
Daldarısını salıncağa tutturun🤗👍