Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,487 Tepkime puanı 9,710 Puanları 113 7 Eki 2024 #1 Teyzemin kuşu demin kaçmış evden. Belki bulan olursa kuş forumlarına bakar diye ilan açıyorum. İsmi Pamuk. 85. Sokakta kaçtı, bulan olursa benimle irtibata geçerse çok sevinirim.
Teyzemin kuşu demin kaçmış evden. Belki bulan olursa kuş forumlarına bakar diye ilan açıyorum. İsmi Pamuk. 85. Sokakta kaçtı, bulan olursa benimle irtibata geçerse çok sevinirim.
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 7 Eki 2024 #2 İnşallah bulunur kardeşimyakın petshoplara ilan yapiştirsınlar
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,487 Tepkime puanı 9,710 Puanları 113 7 Eki 2024 #3 Şehmus BAKIR' Alıntı: İnşallah bulunur kardeşimyakın petshoplara ilan yapiştirsınlar Genişletmek için tıkla ... İnşallah abicim. Onlara yakın petshop yok malesef ama dükkanlara dedim bende. Olduğu yerde binalar çok sık o yüzden bir eve girmiştir belki.
Şehmus BAKIR' Alıntı: İnşallah bulunur kardeşimyakın petshoplara ilan yapiştirsınlar Genişletmek için tıkla ... İnşallah abicim. Onlara yakın petshop yok malesef ama dükkanlara dedim bende. Olduğu yerde binalar çok sık o yüzden bir eve girmiştir belki.
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,789 Tepkime puanı 12,592 Puanları 113 7 Eki 2024 #4 Kübra Ö.' Alıntı: İnşallah abicim. Onlara yakın petshop yok malesef ama dükkanlara dedim bende. Olduğu yerde binalar çok sık o yüzden bir eve girmiştir belki. Genişletmek için tıkla ... İnşallah bulunur ablacım
Kübra Ö.' Alıntı: İnşallah abicim. Onlara yakın petshop yok malesef ama dükkanlara dedim bende. Olduğu yerde binalar çok sık o yüzden bir eve girmiştir belki. Genişletmek için tıkla ... İnşallah bulunur ablacım