• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Yavrusu Düzelme Süreci

umraniyeli

Aktif Üye
Merhabalar bildiğimiz üzere el besleme sultanlarım vardı içler acısı baya toparlandılar vitamin takviyesi filan ama bir türlü yem kıramıyolar suluklaro var hiç içtiklerini görmedim aynı zamanda yumurta koydum tabana onada bakmadılar acaba anne baba olmadıgından görüp de yapamamasından mı kaynaklanıyor biraz aç bırakıyorum yeme ilgi eder uğrasır diye ama hiç oralı olmuyolar nasıl alıştırcaz bunları yeme :)

Resimlerde ilk ve şimdiki hali mevcut

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kaç günlük oldular

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
oooo ciddi değişim olmuş, emeğinize sağlık.
Biraz daha emek verecek gibisiniz, sultan yavruları yem konusunda biraz daha tembeller. Dal Darı var mıydı kafeste?

umraniyeli

Aktif Üye
oooo ciddi değişim olmuş, emeğinize sağlık.
Biraz daha emek verecek gibisiniz, sultan yavruları yem konusunda biraz daha tembeller. Dal Darı var mıydı kafeste?
Teşekkurler . Evet dal darı var zemınde ak darı var aspur var ama işte yumurta koyuyorum hic oralı olmuyolar aynı sekılde suyada 😂

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
45 günü kesin geçtiler onu biliyorum yanılmıyorsam 10 aralıkdan sonra yumurtadan cıkmıslardı
Siz sadece sabah ve akşam yatmadan besleyin. Gün içinde aspur ve daldarıyı koyun önlerine. Suyu mamadan aldıkları için suluktan içmesler. Zamanla onuda öğrenirler.

Üst Alt