• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan yavrum hasta

Sevgiiii

Yeni Üye
Merhaba yavru papağanım kafesin alt teline kanadı takılmıştı baygın yatıyordu hemen su içirdim şekerli su ve yumurta haşlayıp ezip verdim daha sonrasında arı mama yapıp verdim. En azından boynu dik duruyor ama yürümüyor kanatlarını oynatmıyor sadece duruyor. Elle besleme maması aldım vermeye başladım ama hep uykulu be ötmüyor lütfen yardım edin. Veterinere götüremedim.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba yavru papağanım kafesin alt teline kanadı takılmıştı baygın yatıyordu hemen su içirdim şekerli su ve yumurta haşlayıp ezip verdim daha sonrasında arı mama yapıp verdim. En azından boynu dik duruyor ama yürümüyor kanatlarını oynatmıyor sadece duruyor. Elle besleme maması aldım vermeye başladım ama hep uykulu be ötmüyor lütfen yardım edin. Veterinere götüremedim.
Merhaba, geçmiş olsun
El besleme maması yiyorsa iyi,
Popoya dışkı yapışıyor mu? Sünme var mı?
En sevdiği yem, darı yulaf neyse verin yesin
Şekerli su zararlı vermeyin, pankreası ve böbrekleri yorar😔daha büyük zarar verebilir
Zorlamayın, kafesin zeminine yemi suyu bırakın, kanadı acıyordur😔 d vitamini varsa verin

Sevgiiii

Yeni Üye
Merhaba dönüşünüz için teşekkür ederim. Evet dışkı poposuna yapışıyor ve sünüyor son bir kaç saattir de siyahlaşmaya başladı elle beslemeye başladığımdan beri yani. Hareketi yok ötmüyor 🙁
Dokununca ve kaldırınca kanatlarını çarpmaya çalışıyor okadar🥲

Üst Alt