• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et SULTAN VE SEVDA PAPAĞANLARIM İÇİN KAFES ÖNERİSİ

Kuşseviyom

Yeni Üye
Öncelikle herkese merhabalar. Arkadaşlar papağanlarımı ilk aldığımda bulamadığım için boyalı kafes almıştım ikisine de. Ancak sevda papağanım kafesin boyalarını yemeye başladı. İnternetten onun rahat edebileceği pirinç kafes bakıyorum ancak nasıl bir şey almalıyım bilemedim. Sultan papağanım kafesin boyalarını yemiyor ama kafesin telleri daha çok yatay olduğu için kafes içinde hareket ederken zorlanıyor. O yüzden ikisine de ayrı ayrı yeni kafes almak istiyorum. Sizden ricam da direkt olarak bana kafes önerisinde bulunmanız. Şimdiden teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Öncelikle herkese merhabalar. Arkadaşlar papağanlarımı ilk aldığımda bulamadığım için boyalı kafes almıştım ikisine de. Ancak sevda papağanım kafesin boyalarını yemeye başladı. İnternetten onun rahat edebileceği pirinç kafes bakıyorum ancak nasıl bir şey almalıyım bilemedim. Sultan papağanım kafesin boyalarını yemiyor ama kafesin telleri daha çok yatay olduğu için kafes içinde hareket ederken zorlanıyor. O yüzden ikisine de ayrı ayrı yeni kafes almak istiyorum. Sizden ricam da direkt olarak bana kafes önerisinde bulunmanız. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba hayırlı akşamlar
Sevdalar çok kemirgendir
Yüksek kafes isterler oyun oynarlar sürekli
Buyrun benim kafesinde bunun gibi prinç çok memnunum😊

Ekli dosyalar

Kuşseviyom

Yeni Üye
Merhaba hayırlı akşamlar
Sevdalar çok kemirgendir
Yüksek kafes isterler oyun oynarlar sürekli
Buyrun benim kafesinde bunun gibi prinç çok memnunum😊
Öneriniz için çok teşekkür ederim.
Bu kafesleri internette satış yerlerinde görüyorum ancak hiç pirinç olanını göremedim.
Eğer imkanınız varsa bana buradan herhangi bir mağazadan gördüğünüzün linkini atabilir misiniz?
Veya direk sizin aldığınız kafesin linkini de atabilirsiniz.
Eğer konu üzerinden paylaşmak yasak ise bana özelden mesaj olarak gönderebilir misiniz? Tabii bu da yasak değil ise :)
Veya yasak değilse direk ben size bulduğum kafeslerin linklerini atabilirim. Bana uygun olup olmadığını söyleyebilirsiniz.
Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. :)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Öneriniz için çok teşekkür ederim.
Bu kafesleri internette satış yerlerinde görüyorum ancak hiç pirinç olanını göremedim.
Eğer imkanınız varsa bana buradan herhangi bir mağazadan gördüğünüzün linkini atabilir misiniz?
Veya direk sizin aldığınız kafesin linkini de atabilirsiniz.
Eğer konu üzerinden paylaşmak yasak ise bana özelden mesaj olarak gönderebilir misiniz? Tabii bu da yasak değil ise :)
Veya yasak değilse direk ben size bulduğum kafeslerin linklerini atabilirim. Bana uygun olup olmadığını söyleyebilirsiniz.
Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. :)
Buyrun sparişlerimden buldum 😊
Link değil fotoğraf paylaşıyorum sıkıntı olmaz inşallah 🙊🙉🙈

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Rica ederim, tünek suluk yemlik salıncak ile beraber geliyor, kurulumu kolay👍

Kuşseviyom

Yeni Üye
Buyrun sparişlerimden buldum 😊
Link değil fotoğraf paylaşıyorum sıkıntı olmaz inşallah 🙊🙉🙈
Çok teşekkür ederim ismi ile aradım ve buldum.
Sizin aldığınız satıcı da attığınız fotoğraftaki satıcı ile aynı mı acaba? Çünkü bazen gerçekten satıcı çok önemli bir faktör oluyor.
Bir de siz kafesi aldığınız için sormak istedim. Kafes özelliklerinde pirinç yazmıyor ama bu detay önemli mi?
Tüm bu sorularla sizi boğduğum için kusura bakmayın. Farkında olmadan yanlış bir şey yapmak istemediğim için bu kadar detaycı oluyorum :)
Tekrardan ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim ismi ile aradım ve buldum.
Sizin aldığınız satıcı da attığınız fotoğraftaki satıcı ile aynı mı acaba? Çünkü bazen gerçekten satıcı çok önemli bir faktör oluyor.
Bir de siz kafesi aldığınız için sormak istedim. Kafes özelliklerinde pirinç yazmıyor ama bu detay önemli mi?
Tüm bu sorularla sizi boğduğum için kusura bakmayın. Farkında olmadan yanlış bir şey yapmak istemediğim için bu kadar detaycı oluyorum :)
Tekrardan ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Prinç yazmıyor evet fakat ne bir karama ne bir kopma olmadı
Aynı satıcı kendi sparişlerimden buldum
Birde ayrı bir kafesim var o gerçek prinç ondan da çok memnunum onun telleri daha kalın fiyatı daha farklı
Estağfurullah en güzelini ve kullanışlısını arıyorsunuz hiç problem yok😊

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hangisi derseniz ikiside aynı birebir aynı telleri kalın biraz o kadar sağlamlık aynı

Kuşseviyom

Yeni Üye
Prinç yazmıyor evet fakat ne bir karama ne bir kopma olmadı
Aynı satıcı kendi sparişlerimden buldum
Birde ayrı bir kafesim var o gerçek prinç ondan da çok memnunum onun telleri daha kalın fiyatı daha farklı
Estağfurullah en güzelini ve kullanışlısını arıyorsunuz hiç problem yok😊
Bu ilk attığınıza göre biraz daha ufak ama sizce sevda papağanım için uygun mudur?
1 adet sevda papağanım var ve şu an ilk attığınızın boyutuna benzer bir kafeste duruyor.
2. attığınızı alırsam büyük kafesten ufak kafese geçmesi onun için sıkıntı yaratabilir mi sizce?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu ilk attığınıza göre biraz daha ufak ama sizce sevda papağanım için uygun mudur?
1 adet sevda papağanım var ve şu an ilk attığınızın boyutuna benzer bir kafeste duruyor.
2. attığınızı alırsam büyük kafesten ufak kafese geçmesi onun için sıkıntı yaratabilir mi sizce?
Size dm den ufak bir araştırma yapıp attım tercih sizin
Geniş ve yüksek tercih edin 😊👍

Üst Alt