• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağınımın nesi olabilir?

Calantha

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
13 Şub 2025
Kullanılan İlaç
İmmun44
Forma ilk defa yazıyorum umarım doğru ifade edebilirim. Dişi sultan papağanım bir iki gündür keyfi yok gibiydi. Yemek yemesinde su içmesinde bir sorun yok. Bugün akşam daha kötü görünüyor gibi. Kafesin altında sürekli, bazen tüneğine çıkıyor ama çok sallanıyor ayakta zor duruyor gibi bir ara yalpalar gibi oldu ayağının üstünde duramadı sonra toparladı. Gözünü kısıyor kapatıyor sürekli. Daha önce veteriner immun44 vermişti suyuna onu damlattım faydası olur mu bilemedim. (Geçen yıl yumurta sıkışmıştı veterinere o zaman gitmişti ilaç da o zaman verilmişti).
Neyi olabilir ben ne yapabilirim ?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Poposuna bakın şiş mi şişse sert mi ? Yine sıkışma olabilir.

Farklı birşey yedi mi?

Calantha

Yeni Üye
Poposuna bakın şiş mi şişse sert mi ? Yine sıkışma olabilir.

Farklı birşey yedi mi?
Bu sabah veterinere görürdüm veterinerdeyken öldü. Durumu kötüydü yolda nefes alışverişi çok zayıflamıştı. Yumurta sıkışmamış. Doktor son ana kadar belirti vermezler hasta olduklarını dedi ne kadar doğru bilemiyorum.

Hakanr000

Paylaşımcı
Bu sabah veterinere görürdüm veterinerdeyken öldü. Durumu kötüydü yolda nefes alışverişi çok zayıflamıştı. Yumurta sıkışmamış. Doktor son ana kadar belirti vermezler hasta olduklarını dedi ne kadar doğru bilemiyorum.
hastalığını bilmiyorum ama birkaç gün önce sarı latino dişi kuşumu kaybettim sabah ölmeden önce kafes tabanında ayakta zor duruyor yalpalıyordu hemen vitamin daldarı vb vb takviyelerini yaptım ama maalesef kurtaramadım çok geçmiş olsun size de

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😥

papagai33

Aktif Üye
başın sağ olsun hocam

Calantha

Yeni Üye
başın sağ olsun hocam
Başınız sağolsun 😥
hastalığını bilmiyorum ama birkaç gün önce sarı latino dişi kuşumu kaybettim sabah ölmeden önce kafes tabanında ayakta zor duruyor yalpalıyordu hemen vitamin daldarı vb vb takviyelerini yaptım ama maalesef kurtaramadım çok geçmiş olsun size de
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Hakanr000 sizin de başınız sağolsun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun😞 Bana sıkışma gibi geldi ama iç organsal da olabilir 🤲

Üst Alt