• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağınımın göğüsünde kemik var

Bubble

Yeni Üye
Merhabalar ben eve geni sultan p. Almıştım ama göğüsünde büyük bir kemik var bu normalmi?

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba ailemize hoş geldiniz 😊
Kuşunuzda size hoş gelmiş 😊 göğüs kemiği çok mu belirgin? Bunu bizim anlamamız için net kilosunu bilmemiz gerekir Hassas tartı varsa tartıp yazın değerlendirelim ve mümkünse kuşunuzun tünekte videosunu görebilirmiyiz ayrıca peçete üzerinde güncel dışkı resmi görelim böylece durumunu daha iyi anlayıp size yardımcı oluruz👍

Bubble

Yeni Üye
Merhabalar elimde hassas tartı yada normal tartı yok ama size dışkı fotorafını atabilirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkısı ve videosu Göğüs kemiği belirgin Streamable Video
Dışkı iyi görünüyor ama biraz zayıf gibi gördüm yani video bizi yanıltabilir bu yüzden kilosunu öğrenelim dedim peki iştahı nasıl yem yiyor mu? Nasıl bir yem veriyorsunuz? Daldari veriyor musunuz? Suyuna herhangi bir katkı?

Bubble

Yeni Üye
Ohoooooo öyle yem yiyor ki anlatamam çoğunlukla yem yiyor dal darı yemiyor suyunada katkı vermedik

Bubble

Yeni Üye
Ama suda içiyor sıkıntısı yok

Yıldız35

Paylaşımcı
Yem yiyip yemediğini takip etmek için bence her gun yemligine 2.5 yemek kaşığı yem koyun ertesi gün bakın yemleri kırmış mi diye. Bir kuş ortalama gunluk 2 yemek kaşığı yem yiyor. Bana da zayıf geldi kusunuz zaten sizde göğsündeki kemiği fark etmişsiniz zayıf olan kuslarda kemik gözle fark ediliyor. Bir kuşum zayıflamışti yem yiyor gibi gözüküyordu fakat sadece yemi yemeye çabalıyordu yemligin yanında bekliyordu. Kafese grit kum kalamar kemiği dal dari mutlaka koyun umarım tosunlar :) entrobac takviyesi var mi elinizde yoksa edinmelisiniz

Bubble

Yeni Üye
Tamamdır ben onu denemiştim hep yiyor yem çekirdekleride galiba aldığım yerde yiyemedi o daha 3 4 aylık

Üst Alt