• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağınım yavru

ertifgdk

Yeni Üye
Sultan papağanım yavru daha sürekli ağzını açıp kapatıyor arada hapşırıyor sorun nedir acaba

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sultan papağanım yavru daha sürekli ağzını açıp kapatıyor arada hapşırıyor sorun nedir acaba
Merhaba hoş geldiniz, fotoğraf ve streamable.com dan video paylaşır mısınız
Bebek mi kaç aylık, yuvalıkta ya tozdan hapşuruk, oksijen azsa ağız açıp kapatır, hava yoktur, yada üşütmüş olabilir

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Oyy maşallah SüphanAllah 😊🤲💓bu güzellik büyük ihtimalle üşümüş, su içiyordur, kekik çayı yapın suluğuna tarifi paylaşıyorum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tekirdağ da yaşıyorum
Mamaist.com dan Spariş verin İstanbul size çok yakın, takviye verdiniz mi hiç?
Entrobac
Gervit-w
BtAmin forte
Zeolit tozu
Bunlar kuşlarımızı için olmazsa olmazlarımız sağlıklı yaşamları için çok gerekli. Petshoplarda olmaz ve temin ederseniz çok uzun süre kullanırsınız😊👍
İlk önce kekik çayı yapın lütfen, içmezse ağzına şiringa yada çay kaşığı ile damlatın, içirin, rahatlatır, ne zamndır böyle minnoş😊💓

ertifgdk

Yeni Üye
Mamaist.com dan Spariş verin İstanbul size çok yakın, takviye verdiniz mi hiç?
Entrobac
Gervit-w
BtAmin forte
Zeolit tozu
Bunlar kuşlarımızı için olmazsa olmazlarımız sağlıklı yaşamları için çok gerekli. Petshoplarda olmaz ve temin ederseniz çok uzun süre kullanırsınız😊👍
İlk önce kekik çayı yapın lütfen, içmezse ağzına şiringa yada çay kaşığı ile damlatın, içirin, rahatlatır, ne zamndır böyle minnoş😊💓
Yeni fark etim 1 2 günlük bişey

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yeme düştü pek bilgim yok benim sultan papağanıyla ilgili ilk sahiplenmem kaybetmek istemiyorum ben bu minoşu az yem yiyor
Siz yenimi sahiplendiniz? Sizde doğmadı mı?
Eğer ki yeni geldiyse geldiği yerde solunum yolu mikrobu kapmış olabilir, aslında en iyisi bir kanatlı uzmanı görmeli..
Siz önce kekik çayı yapın, uygulayın geçmezse kanatlı uzmanı görsün, geçmiş olsun 🤲💓

ertifgdk

Yeni Üye
Siz yenimi sahiplendiniz? Sizde doğmadı mı?
Eğer ki yeni geldiyse geldiği yerde solunum yolu mikrobu kapmış olabilir, aslında en iyisi bir kanatlı uzmanı görmeli..
Siz önce kekik çayı yapın, uygulayın geçmezse kanatlı uzmanı görsün, geçmiş olsun 🤲💓
Olur çok teşekkür ederim yardımınız için

Üst Alt