• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan papağanlarım hiç kıpırdamıyor

LcCraft_11

Yeni Üye
2 eş sultan papağanım var kafesleri büyük olması gereken bildiğim her şeyi koydum ama ne birbirlerini kaşıyorlar ne uçmaya hevesliler ne kafeste kıpırdıyorlar 3 gündür kafeslerini her işten geldiğimde bakıyorum ama hiç kıpırdamamış oluyorlar bütün herşeyi denedim yemlerine baharatlar attım pul biber,tarçın,nane attım önceden afiyetle onları yiyorlardı ama şimdi yediklerini göremiyorumEkli dosyayı görüntüle 78908Ekli dosyayı görüntüle 78909Ekli dosyayı görüntüle 78910 kafes içinde suluk kuş kumu tuz taşı kalamar kemiği ayna ve sayre bloklar var

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
2 eş sultan papağanım var kafesleri büyük olması gereken bildiğim her şeyi koydum ama ne birbirlerini kaşıyorlar ne uçmaya hevesliler ne kafeste kıpırdıyorlar 3 gündür kafeslerini her işten geldiğimde bakıyorum ama hiç kıpırdamamış oluyorlar bütün herşeyi denedim yemlerine baharatlar attım pul biber,tarçın,nane attım önceden afiyetle onları yiyorlardı ama şimdi yediklerini göremiyorumEkli dosyayı görüntüle 78908Ekli dosyayı görüntüle 78909Ekli dosyayı görüntüle 78910 kafes içinde suluk kuş kumu tuz taşı kalamar kemiği ayna ve sayre bloklar var
Alalı 3 gün olduysa daha yeni gelmişler biraz süre verin

ees123

Yeni Üye
Çiftin videosunu paylaşabilir misiniz? Streamble üzerinde. Birde ne zaman sahiplendiniz, ne kadar süredir sizinle kuşlar bilgi verir misiniz?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
yok efendim alalı 4 ay oldu benden biraz da olsa ama tırsıyorlar ama birazzzzzz
Size alışmalarını sağlayın, sizden korkmasınlar eğer kızışmalarını istiyorsanız taubenfit e selenyum takviyesi verebilirsiniz 🙂

LcCraft_11

Yeni Üye
İlgilenmeniz gerekiyor size alışması için, tek bir şekilde alıp kendinize alıştırıp sonrasında yanına arkadaş alsaydınız keşke
İşten eve evden işe derken kuşlarla pek ilgilenen edim ama önemli olan bana alışmaları deyil hiç kıpırdanıyorlar akşama kadar aynı yerdeler artık dışkılarını aynı durdukları yere yapmaktan kule olmuş genede kafeste hareketli olmalarını istiyorum ne yapabilirim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
İşten eve evden işe derken kuşlarla pek ilgilenen edim ama önemli olan bana alışmaları deyil hiç kıpırdanıyorlar akşama kadar aynı yerdeler artık dışkılarını aynı durdukları yere yapmaktan kule olmuş genede kafeste hareketli olmalarını istiyorum ne yapabilirim
Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz

ees123

Yeni Üye
Normalde sultan papağanlari çok meraklı, yerinde durmayan canlılardır. Hastalık vs olabilir mi diye düşünüyorum. Hareketsiz diyorsunuz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
yok efendim hastalıkları yok gaayet salıklılar sadice böyle duruyorlar ihtiyar emekliler gibi
Allah iyiliğinizi versin gece gece tebessüm ettirdiniz beni 🙂 şurayı anlamadım siz işe giderken kafes dışında mı oluyorlar. Videosunu ekler misiniz. Ne olur ne olmaz güncel dışkılara da bakalım. 4 ay bu şekilde ise henüz evcilleşmemişlerdir.

Üst Alt