• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanlarım 9 gündür çiftlesiyor ne zaman yumurta olur ?

Ugel

Yeni Üye
Çift sultanım var 9 gündür günde 5 -6 kez ciftlesiyorlar yuvaliyada girip cikiyorlar cogunlukla yuvalikta zaman geciriyorlar ama dişinin kuyruk altinda hic şişlik yok ve yumurta olucakmi olmayacakmi anlamiyorum dışkısında da buyume var kac gune yumurta olur ?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ailemize hoş geldiniz :) Dışkıda büyüme varsa 1 hafta 10 güne gelir yumurta diye düşünüyorum. Kafesinizin ve kuşlarınızın net göründüğü bir videoyu streamable.com sitesine yükleyip linkini buradan bizimle paylaşır mısınız 🙏

Ugel

Yeni Üye
Ailemize hoş geldiniz :) Dışkıda büyüme varsa 1 hafta 10 güne gelir yumurta diye düşünüyorum. Kafesinizin ve kuşlarınızın net göründüğü bir videoyu streamable.com sitesine yükleyip linkini buradan bizimle paylaşır mısınız 🙏

emircumak

Yeni Üye
Merhaba, ben kuşlarımı 1 sene önce sahiplendim ve aldığımdan beri günde 4-5 kere çiftleşiyorlardı, dişi kuşta tüm hamilelik belirtileri vardı fakat 1 sene sonunda anca bu hafta yumurtladılar, sabırlı olmak lazım. İnşallah en kısa zamanda bol bol yumurtlarlar :)

Üst Alt