• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan papağanları

umut1123

Aktif Üye
neden bu kadar pahalılar bakımı çok zor mudur ideal kafes nedir

Mert.

Eski Forumcu
Umut zordur muhabbet gibi değillerdir daha çok ilgi isterler iyi eğitim isterler muhabbet gibi güveni kaybedince zor toplanır bütçeme göre kafes alacaksın ortalama. Çok küçük değil bir marka vardı öğrenip yazarım buraya birde unuttum birde üretiminde zordur oyuzden bu kadar pahalı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
neden bu kadar pahalılar bakımı çok zor mudur ideal kafes nedir
Kardeşim ucuz ne varki hem bir can var ortada kafesini yemesini içmesini takviyelerini vs vs birde bunu üreten kişileri düşün yavruların hepsi sahiplendirme düzeyine gelmiyor

umut1123

Aktif Üye
Kardeşim ucuz ne varki hem bir can var ortada kafesini yemesini içmesini takviyelerini vs vs birde bunu üreten kişileri düşün yavruların hepsi sahiplendirme düzeyine gelmiyor
aynen ufak bir araştırma yaptım üretim beslenme vs bunlar yüzündenmiş gölge arkadaşımda belirtmiş

umut1123

Aktif Üye
Umut zordur muhabbet gibi değillerdir daha çok ilgi isterler iyi eğitim isterler muhabbet gibi güveni kaybedince zor toplanır bütçeme göre kafes alacaksın ortalama. Çok küçük değil bir marka vardı öğrenip yazarım buraya birde unuttum birde üretiminde zordur oyuzden bu kadar pahalı
teşekkür ederim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sultana pahalı diyorsanız Jako, macaw, kakadu falan isteseniz ne diyeceksiniz acaba 😂😂 şaka bir yana, yemi, vitamin takviyesi maması, kafesi, oyuncağı, ilgisi vs çok iyi bütçe ve zaman konusunda kendinizi tartıp karar vermeniz gerekir. Muhabbet kusundan daha da hassaslar, el sevmez, tislar çığlık atar, daha fazla ilgi ister, sevgi ister, zaman ister..

umut1123

Aktif Üye
Sultana pahalı diyorsanız Jako, macaw, kakadu falan isteseniz ne diyeceksiniz acaba 😂😂 şaka bir yana, yemi, vitamin takviyesi maması, kafesi, oyuncağı, ilgisi vs çok iyi bütçe ve zaman konusunda kendinizi tartıp karar vermeniz gerekir. Muhabbet kusundan daha da hassaslar, el sevmez, tislar çığlık atar, daha fazla ilgi ister, sevgi ister, zaman ister..
abov hahah gerçekten zormuş

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
abov hahah gerçekten zormuş
Aslında zor değil, can beslemek hayvan da olsa, insan da olsa fedakarlık gerektirir. Bir bebek doğduğunda maması, bezi, kıyafeti, uykusu, egitimi, oyuncağı, sütü her şeyi para, zaman ve emek ister. Misafir bile ağırlasanız evinizde, o misafir için özenle temizlenmiş bir ev gerekir. Yemekleri gelecek olan misafirin sevdiği şekilde hazırlamanız gerekir. Çay/kahve, yanına ikram gerekir. Güler yüz ve misafirden hoşnut bir yüz ifadesi gerekir. Tüm bunları aman gelsin de gitsin aradan çıksın mantığıyla yaparsanız asla o misafir mutlu olmaz, ama gelen misafiri seviyor ve baş üstünde tutmayı yürekten istiyorsanız o zaman o misafir de bunu hisseder ve keyif alır. Hayvan beslemek de aynıdır. Sevgiyle bakarsanız hem karşılığını fazlasıyla alırsınız, hem de verdiğiniz emek size yük değil, masraf değil, misafirinizle geçirilecek güzel zamanlar için keyifli bir uğraş gibi gelir 😇 her şeyin başı sevgi 🙏🙏😍

Mert.

Eski Forumcu
Ben de yakında bir sultan Alaçam bu sultanla ilgili bir konu açılmışken sorim bari 1500 TL'ye bir sultan var kafa sevdirtiriyor konusuyor değerli beyaz gri siyah goz

Mert.

Eski Forumcu
Kuşu 800 alirdimda fiyatı diğer müşteriler ucurmus eve goturcekti satmaya karar vermiş oyuzden. Fiyat ucmus

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben kuşlarım için sigarayı bıraktım... Her gün onun parasını kumbaraya atıyorum... Günde 30 TL den ayda 900 TL kuşlarım için gidiyor... Benim kuşlar yaşadı valla... :)

Mert.

Eski Forumcu
Maşallah abi. Bende ayniyim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben kuşlarım için sigarayı bıraktım... Her gün onun parasını kumbaraya atıyorum... Günde 30 TL den ayda 900 TL kuşlarım için gidiyor... Benim kuşlar yaşadı valla... :)
Kuş-lar? Yoksa Bicirik' e eş mi geldi abi? :)

Üst Alt