• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanında İştahsızlık ve Burun Akıntısı

frkntkdl

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İştahsızlık, burun akıntısı, hareketsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
3 Ara 2024
Herkese merhaba. Daha 2 aylık olmayan yavru sultan papağanım var ve elle besleme yapıyorum. Dün akşamdan beri iştahsızlık yaşıyor. Birkaç gündür hapşuruyor, özellikle hapşurduktan sonra burun akıntısı yaşıyor ve bazen nefes alırken hırıltılı bir şekilde nefes alıyor. Sanırım burnu tıkalı olduğu için zorlanıyor. Ayrıca, bazen kafasını geri çevirerek tüylerine gömülüyor ve bu durum beni endişelendiriyor. Kafesi sıcak bir odada ve günlük kafes bakımlarını yapıyorum.
WhatsApp Görsel 2024-12-04 saat 22.57.09_8a50355b.jpg WhatsApp Görsel 2024-12-04 saat 22.57.10_6bf967be.jpg

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun dışkı resmini paylaşabilir misiniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuza kekik çayı yapıp verin içsin ancak bence kanatlı uzmanı görmeli 🙏

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
Herkese merhaba. Daha 2 aylık olmayan yavru sultan papağanım var ve elle besleme yapıyorum. Dün akşamdan beri iştahsızlık yaşıyor. Birkaç gündür hapşuruyor, özellikle hapşurduktan sonra burun akıntısı yaşıyor ve bazen nefes alırken hırıltılı bir şekilde nefes alıyor. Sanırım burnu tıkalı olduğu için zorlanıyor. Ayrıca, bazen kafasını geri çevirerek tüylerine gömülüyor ve bu durum beni endişelendiriyor. Kafesi sıcak bir odada ve günlük kafes bakımlarını yapıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 73316 Ekli dosyayı görüntüle 73317

Merhabalar gece ötme varmı kusunuzda kuyruk sallama durumu varmı ?

frkntkdl

Yeni Üye
Merhabalar gece ötme varmı kusunuzda kuyruk sallama durumu varmı ?
Gece ötme derken ışıklar kapalıyken bahsediyorsanız ışıklar kapandığı anda ötse bile susuyor. Kuyruğunu sallama durumu da yok şu anda. Dünden kekik çayı yapmaya başladım biraz daha iyi oldu şu anda kuşum. İnşallah daha iyiye gitmeye devam eder