• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sultan papağanın çok fazla yem karıştırıyor

rambo29

Yeni Üye
5-6 aylık Sultan papağanım var dişi sürekli yem karıştırmaya başladı bir akıllı yemlik dolduruyorum 1 saat sonra baktığında yemlikteki bütün yemleri dağıtmış pislik haznesine boşaltmış sevdiği yemleri yiyor diğerlerinde aşağı atıyor bunun nasıl önüne geçebilirim

viBritanni

Yeni Üye
5-6 aylık Sultan papağanım var dişi sürekli yem karıştırmaya başladı bir akıllı yemlik dolduruyorum 1 saat sonra baktığında yemlikteki bütün yemleri dağıtmış pislik haznesine boşaltmış sevdiği yemleri yiyor diğerlerinde aşağı atıyor bunun nasıl önüne geçebilirim
Ben paslanmaz çelik yemlik kullanıyorum ilk başta sevdiklerini yiyor (arada diğerlerini de yiyor) sonraki gün ben üstündeki kabukları temizliyorum ve altında diğer yemleri kalıyor onları da yiyor akıllı yemlik de kullandım ama çok dar ve dediğiniz gibi yemleri hep pislik alanına döküyorlar tavsiyem paslanmaz çelik yemlik kullanmanız fiyatı belki pahalı gelebilir ama bir kere alırsınız ömürlük gider. Eğer çelik yemlik almak istemiyorsan plastik üstü açık yemlikler de var onlardan da alabilirsiniz yanlış tavsiye vermeyeyim çok bilmiyorum plastik yemliği.

Üst Alt