• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanın ağzını açıyor

Ali kesici

Aktif Üye
Sultan papağanı dilini çıkararak ağzını 25-30 defa açtı arada sırada haftada bir böyle oluyor sebebi nedir Bir de kursak mantarı varsa veya bir hastalığı varsa genel nasıl anlayabilirim

Ali kesici

Aktif Üye
Bu video 13 Kasım'da çekmişim ama bu dediğim 25-30 defa şimdi oldu onu çekemedim bununla aynıydı o gün de 20 defa falan ağzını açmıştı

Ali kesici

Aktif Üye
Bu video 13 Kasım'da çekmişim ama bu dediğim 25-30 defa şimdi oldu onu çekemedim bununla aynıydı o gün de 20 defa falan ağzını açmıştı
Marul ve papatya çayı vermiştim gün içinde
Kuş kumu kullanıyor musunuz ☺
Kuşkumu Sultan papağanlar için gerekli değilmiş fazlası zararlı dediler o yüzden kullanmadım Girit kuş kumum var ama kendi öğütüyor muymuş neymiş

Ali kesici

Aktif Üye
Marul ve papatya çayı vermiştim gün içinde

Kuşkumu Sultan papağanlar için gerekli değilmiş fazlası zararlı dediler o yüzden kullanmadım Girit kuş kumum var ama kendi öğütüyor muymuş neymiş
Sizce mantar mı yoksa kuş kumu kullanmadığım için mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hayır grit kum mutlaka verin taşlıkta diş görevi görüyor mutlaka verin ondan dolayı yapıyor, ayrı kapta mutlaka bulunsun, mantarda ekşimiş peynir gibi kokar ve salyalı kusma olabilir

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kursak genişletme hareketi. Sindirimini rahatlatmak için yaparlar. Mantar dememiz için salyalı kusma ağızda ekşimsi koku sürekli öğürme refleksi kilo kaybı vs bunlardan biri var mıdır

Ali kesici

Aktif Üye
Kursak genişletme hareketi. Sindirimini rahatlatmak için yaparlar. Mantar dememiz için salyalı kusma ağızda ekşimsi koku sürekli öğürme refleksi kilo kaybı vs bunlardan biri var mıdır
[/QUO biraz önce ağzını kokladım ama hiçbir koku yok ama arada sırada omzuma geldiğinde ekşimsi bir koku geliyor Keskin bir koku onun dışında Salya kusma kilo kaybı da yok

Üst Alt