• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Sultan papağanımmmm kayıpppp

Gülsemin

Yeni Üye
Üsküdar Kirazlıtepe mahallesinde 2 Temmuz öğlen balkondan uçtu gitti heryere baktım yok çok ağaç var çok ev var izini kaybettim nasıl bulabilirim çok üzgünüm aklımdan çıkmıyor

Ekli dosyalar

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Çevreye sorun, evcilse birilerinin dikkatini çekmiştir. Kuşunuzun fotoğrafını ilan oluşturup bulunduğunuz yerin sosyal medya hesaplarına paylaştırın. Çıktısını çıkartıp petshoplara, veterinerlere, sokak girişlerine asın. X uygulamasında Kayıp Canlar topluluğunda paylaşın, linkini dm'den atacağım.

Gülsemin

Yeni Üye
Evet evcil 6 aylık çok cana yakın ilçe instagram hesaplarından paylaştım çıkıp dolaştım sokaklarda ama yok bulunduğumuz ev konumu itibari ile önü çok açık çok fazla martı var zaten kaçtığını gördüm kuşların arasında süzülüp gidiyordu sonrasında Hıc izine sesine rastlamadım ara ara sesini duyar gibi oluyorum ama çok kuş var ayırt edemiyorum

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Evet evcil 6 aylık çok cana yakın ilçe instagram hesaplarından paylaştım çıkıp dolaştım sokaklarda ama yok bulunduğumuz ev konumu itibari ile önü çok açık çok fazla martı var zaten kaçtığını gördüm kuşların arasında süzülüp gidiyordu sonrasında Hıc izine sesine rastlamadım ara ara sesini duyar gibi oluyorum ama çok kuş var ayırt edemiyorum
Sultan papağanı sesi açıp balkondan dinletin dediğiniz gibiyse belki daha net duyulur. Evcilse belki birileri görüp almıştır petshoplara ilan bırakın. Umarım bulunur.

Ramazan25

Yeni Üye
bulamadım ama dün martı kovalarken gördüm kaçarken izini kaybettim halen yakında ama bi türlü yakalayamadım

Üst Alt