• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanımız kaçtı

Hatice B.

Yeni Üye
5 Ekim 2024 tarihinde öğle saatlerinde sultan papağanımız kaçtı. (Bursa yüzüncüyıl mh.) kendi sesi ile aramaya çıktık. Önce bahçede ağaçtan ses verdi kafesi indirdik ama inmedi. Sonra tekrar uçup kaçtı. Sitelerin arasında yine kendi sesiyle aradık akşama kadar ama bulamadık. 5 yıldır bizimleydi. Özellikle annem çok perişan geceyi dışarda geçiremez diye.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun resmini atabilir misiniz yarın da yakınlardaki pet shop, veterinerlere haber verin

Hatice B.

Yeni Üye
Yakınlardaki veterinerlere haber verdim bugün. Umarım bulunur. Bölge olarak hep sitelerin olduğu bir yer çevre sitelere de haber bıraktık. Çok fazla saksağan ve karga var. Umarım yaşıyordur. Dışarıda ne kadar dayanabilir bilmiyorum. Umarım birileri bulur.

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yakınlardaki veterinerlere haber verdim bugün. Umarım bulunur. Bölge olarak hep sitelerin olduğu bir yer çevre sitelere de haber bıraktık. Çok fazla saksağan ve karga var. Umarım yaşıyordur. Dışarıda ne kadar dayanabilir bilmiyorum. Umarım birileri bulur.
Merhaba umarım bulunur çok üzücü fazla uzaklaşmış olamaz ancak siz yine de bursagündem ve bursayadairherşey sayfalarına rica edin küçük bir ödül ekleyin. Çıktı alıp civar esnafa rica edip yapıştırın. Geçenlerde kaçan bir sultan farklı mahallede bulundu.

cerenmiki

Yeni Üye
B
Merhaba umarım bulunur çok üzücü fazla uzaklaşmış olamaz ancak siz yine de bursagündem ve bursayadairherşey sayfalarına rica edin küçük bir ödül ekleyin. Çıktı alıp civar esnafa rica edip yapıştırın. Geçenlerde kaçan bir sultan farklı mahallede bulundu.
Bursayadairherşey sayfası paylaşmıyor maalesef, bursabilsin sayfasına yönlendiriyor ama ben onlara yazdım onlar da cevaplamadı. Bursagundemhaber paylaşıyor, bursakayiphayvan da paylaşıyor. Benim yavrum ağustosta kayboldu 2000 de ödül koyduk ama haber çıkmadı hiç umarım siz bulursunuz 🥺

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İnşallah bulunur yavrunuz. Teyzeminde kuşu kaçmış bugün. Noluyor bu kuşlara böyle?🙁