• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımın yaşı ve cinsiyeti

mstfdnr

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar uzman arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Fotoğraflarını eklediğim Sultan papağanımı yeni aldım kerata çok tatlı issirmasi falan yok kafasını sevdirmesini çok seviyor yanımdan ayrılmıyor başka odaya geçsem hemen viyk diye ötüyor beni çağırıyor ve yanıma gelmeye çalışıyor.Acikcasi çok ötmüyor.Tüy düzeltme ve biraz uyku hali var gibi.Çok araştırdım ama tam net bişey bulamadım acaba yavrumu yoksa yetişkin mi yaşlı mı anlayamadik.Uzman arkadaşlar yaşı ve cinsiyeti hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Melodik mi ötüyor

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
Kuşu yeni mi aldınız? Bende dün yeni bir sultan papağanı aldım da merakımdan soruyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Daha bebiş bence 2 aylık olabilir belli olmaz daha ☺

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
Benimkide yavru 2-3 aylık daha konuşmayı bile bilmiyor, doğru düzgün ısıramıyor bile. Bende çok sevmek istiyorum onu ama sağlıklı iletişim için ilk bir hafta kafesten çıkartma ve eğitim verme dediler :(

Mert G.

Eski Forumcu
Benimkide yavru 2-3 aylık daha konuşmayı bile bilmiyor, doğru düzgün ısıramıyor bile. Bende çok sevmek istiyorum onu ama sağlıklı iletişim için ilk bir hafta kafesten çıkartma ve eğitim verme dediler :(
Evt çünkü dısarı çıkıp kendini duvara vurabilir ama elinizi kafeste eğitim verebilir sins

erenztrk

Müdavim
Daha küçük ayaklarından anlayabilirsiniz pespembe ve tertemiz

Üst Alt