- Hastalık Belirtileri
-
Tüy dökümü,
Sıvı dışkı veya ishal
- Hastalık Belirti Tarihi
- 18 Tem 2024
- Kullanılan İlaç
- Plus Vitamin
Merhaba bende albino sultan papağanı var yeni geldi bi tanede muhabbet kuşu var. Sorum şu bu hayvanın tüyler çok dökülüyo her uçuşta tüy atıyo Ben anı olarak sakliyim diye biraz ayırmıştım bunun 4-5 katı tüy döküyo günde az önce menemene girdi bende ayaklarını yıkamak zprunda kaldım göbekte tüy yok resmen vücudunda çok az tüy var. Yemesi içmesi normal bitamin Plus veriyorum, normal yem haftada 3 kerede çekirdek ve dal darı veriyorum ishali vardı patates yedirdim şimdi de ishal gibi dışkısı sıvı napmam lazim yardımcı olur musunuz.
Birde muhabbet kuşu var evde ve birbirlerine bazen saldırıyo gibiler bundan dolayı strese girmiş olabilir mi. Odalarını ayırdım şimdi sakin sessiz bi odada takılıyor uyuyor. Tıslıyo falan bendende kaçıyor çekiniyor falan alışamadı gibi.
Birde muhabbet kuşu var evde ve birbirlerine bazen saldırıyo gibiler bundan dolayı strese girmiş olabilir mi. Odalarını ayırdım şimdi sakin sessiz bi odada takılıyor uyuyor. Tıslıyo falan bendende kaçıyor çekiniyor falan alışamadı gibi.
Ekli dosyalar
-
1.4 MB Görüntüleme: 2
-
1.3 MB Görüntüleme: 2
-
974.8 KB Görüntüleme: 2
-
-
-