• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımın tırnağındaki sarımtraklık ve bozukluk

Burakc

Yeni Üye
*****Konu kapanabilir pislik yapışmış****

Merhaba. Uzun zamandır forumun takipçisiyim. Üye olma vakti gelmişti artık bende bir soru sormak istedim. Yavru sultan papağanımın sağ tırnağında bi sarılık var ve diğerinden biraz uzun gibi ayrıca şeklide bozuk. Yavru 3 aylık henüz. Acaba bir sorun var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
*****Konu kapanabilir pislik yapışmış****

Merhaba. Uzun zamandır forumun takipçisiyim. Üye olma vakti gelmişti artık bende bir soru sormak istedim. Yavru sultan papağanımın sağ tırnağında bi sarılık var ve diğerinden biraz uzun gibi ayrıca şeklide bozuk. Yavru 3 aylık henüz. Acaba bir sorun var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba evet fotoğraf büyütüldüğünde belli oluyor, elma posası gibi gıda veye dışkı yapışmış😊👍

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Teşekkür ederim. Bir gözü biraz kısık o taraftaki. Acaba kaşıdığı için mikrop kapmış olabilir mi?

Gözü için @brckfb nin dediği uygulamayı yapın, sonuç alırsınız
Benim dikkatimi gagasının kenarları çekti
Kırılmış iki tarafında bunun için Calsiyum gerekli
Keratin eksikliği yapar, çabuk deforme olur, olmuşta😊🤲
Brokoli, yumurta kabuğu(Calsiyum ve keratin vardır) kalamar kemiği yesin bolbol😊🤲💓

Burakc

Yeni Üye
Gözü için @brckfb nin dediği uygulamayı yapın, sonuç alırsınız
Benim dikkatimi gagasının kenarları çekti
Kırılmış iki tarafında bunun için Calsiyum gerekli
Keratin eksikliği yapar, çabuk deforme olur, olmuşta😊🤲
Brokoli, yumurta kabuğu(Calsiyum ve keratin vardır) kalamar kemiği yesin bolbol😊🤲💓
Gagası alırken öyleydi minik çiko ‘ nun :). 15 gün oldu alalı. Satıcının dediğine göre 75 günlüktü alırken. Cinsiyet muhtemelen erkek dedi.
Kalsiyum blok var ama pek ilgilenmiyor. Kalamar kemiği alacaktım ama petshopum daha küçük olduğu için onu tavsiye etmedi bloğu verdi. brokoli bulamam mevsimi değil. Yumurta kabuğunu nasıl verebilirim peki. Bu arada çok teşekkür ederim ilginize. Sağolun

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Gagası alırken öyleydi minik çiko ‘ nun :). 15 gün oldu alalı. Satıcının dediğine göre 75 günlüktü alırken. Cinsiyet muhtemelen erkek dedi.
Kalsiyum blok var ama pek ilgilenmiyor. Kalamar kemiği alacaktım ama petshopum daha küçük olduğu için onu tavsiye etmedi bloğu verdi. brokoli bulamam mevsimi değil. Yumurta kabuğunu nasıl verebilirim peki. Bu arada çok teşekkür ederim ilginize. Sağolun
Rica ederim 😊
Tele takmış büyük ihtimalle,
sebzesine(biber, kırmızı biber,köy biberi, dereotu, maydanoz sapı, brokoli, karnabahar bunları doğrayın-mevsimine göre-)
Üzerine toz Calsiyum veya yıkadığınız yumurta kabuklarını zarını çıkarıp fırında 2 dk 150 - 180 arası kızartın, rengi sararmasın
Serpin ve ikram edin
Ceviz, fındık, muz, havuç bunlarda faydalıdır