• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımın neyi var

Saskinsirin10

Yeni Üye
Merhaba. 1.5 yaşında olan erkek sultan papağanımı geçen hafta halsizlik ve yemek yememe, su içmeme şikayetleriyle bir veterinere götürdük. Akciğerlerinde enfeksiyon olduğu söylendi ve 1 hafta yatış gerçekleşti. Perşembe günü kuşumu veterinerden aldım. Çok şükür iyi görünüyor keyfi ve iştahı yerinde fakat bugün kuşumu severken gövdesinde bir sertlik fark ettim. Kursağı mı yoksa daha aşağısı mı anlayamadım. Yeterli anatomi bilgim yok. Bu durumdan endişelenmeli miyim. Öncesinde bu yoktu ama kuşumu ilk aldığımda da akciğer kaslarında bir zayıflık vardı ve gövdesi normalden sertti. Yine de bugün fark ettiğim bir yumru gibiydi. Bahsettiğim yeri işaretlediğim fotoğrafı aşağıya ekledim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba. 1.5 yaşında olan erkek sultan papağanımı geçen hafta halsizlik ve yemek yememe, su içmeme şikayetleriyle bir veterinere götürdük. Akciğerlerinde enfeksiyon olduğu söylendi ve 1 hafta yatış gerçekleşti. Perşembe günü kuşumu veterinerden aldım. Çok şükür iyi görünüyor keyfi ve iştahı yerinde fakat bugün kuşumu severken gövdesinde bir sertlik fark ettim. Kursağı mı yoksa daha aşağısı mı anlayamadım. Yeterli anatomi bilgim yok. Bu durumdan endişelenmeli miyim. Öncesinde bu yoktu ama kuşumu ilk aldığımda da akciğer kaslarında bir zayıflık vardı ve gövdesi normalden sertti. Yine de bugün fark ettiğim bir yumru gibiydi
O kısmın deri resmini çekebilir misiniz 🙏