• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanımın Korkması

mberkinizm

Aktif Üye
Arkadaşlar sultan papağanım oyuncaklardan yeni sebzelerden havuçtan vs. grit kumundan korkup tıslaması normal mi yoksa fazla mı korkak ve çözmemin bi yolu var mı tüneğinden bile korkuyor

Semih.

Yeni Üye
Merhabalar öncelikle benimde çok korkak ürkek bir sultan papağanım var başta çok garip geliyordu ama alıştım kuşunuzun cinsiyetini bilmiyorsanız benim tahminim dişi genelde akşam karanlıkta yanına yaklaştığımda kuşum tıslar sizdede böyle bir durum varmı? Korkmasına bir çözüm var benim kuşum merdivenden korkardı şuan merdivende uyuyor yaani kuşunuz yavaş yavaş alışacaktır korkması durumundan çok korkmanıza gerek yok iyi akşamlar.

mberkinizm

Aktif Üye
Merhabalar öncelikle benimde çok korkak ürkek bir sultan papağanım var başta çok garip geliyordu ama alıştım kuşunuzun cinsiyetini bilmiyorsanız benim tahminim dişi genelde akşam karanlıkta yanına yaklaştığımda kuşum tıslar sizdede böyle bir durum varmı? Korkmasına bir çözüm var benim kuşum merdivenden korkardı şuan merdivende uyuyor yaani kuşunuz yavaş yavaş alışacaktır korkması durumundan çok korkmanıza gerek yok iyi akşamlar.
benim kuşumda akşam yaklaştığımda tıslıyor ama erkek olduğunu düşünüyoruz melodik ötüşleri vs. var

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
benim kuşumda akşam yaklaştığımda tıslıyor ama erkek olduğunu düşünüyoruz melodik ötüşleri vs. var
Merhaba..
Kaç aylık candostunuz🤲😊
Streamable.com dan video
Fotoğraf paylaşırsanız sevinirim
Yeni nesnelere tıslaması çok normal endişe etmeyin, tanımadığı için korunma içgüdüsü ile yapıyor, zararsız olduğunu anlasın düzelir 🤲😊💓

mberkinizm

Aktif Üye
Merhaba..
Kaç aylık candostunuz🤲😊
Streamable.com dan video
Fotoğraf paylaşırsanız sevinirim
Yeni nesnelere tıslaması çok normal endişe etmeyin, tanımadığı için korunma içgüdüsü ile yapıyor, zararsız olduğunu anlasın düzelir 🤲😊💓
6 aylık civarı şuan okuldayım video paylaşamıyorum fakat erkek olduğuna eminim yeni nesnelere tıslaması normal evet ama küçük kuş zilli kuş topundan bile korkabiliyor tünekten kaçıyor fazla ürkek sanırım

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
6 aylık civarı şuan okuldayım video paylaşamıyorum fakat erkek olduğuna eminim yeni nesnelere tıslaması normal evet ama küçük kuş zilli kuş topundan bile korkabiliyor tünekten kaçıyor fazla ürkek sanırım
Oyuncak korkutabilir, endişe etmeyin alışır, sadece güvenmesi gerekli🥰😊🤲

Üst Alt