• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! SULTAN PAPAGANIMIN KANAT ALTI KANIYOR

Redoo

Yeni Üye
Arkadaşlar bugun ters yatmaya alismasi icin biraz onu alistirmaya falismistim acaba twrs yatarken penceleri falan kanadina degdide mi kesildi? Kendisi kasirken falan mi oldu ne yapmam lazim lutfen yardim edin

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Fotoğraf atar mısın çok mu derin

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Rif ampül al eczaneden kulak çubuğuna sürüp oraya uygula 1 hafta boyunca şırınga da al sıvı şırıngada dursun.

Redoo

Yeni Üye
Tüy kökü kanaması olmuş galiba ama ters yatması için niye uğraştınız ki istemiyor ki çırpınmış böyle.
hocam alıştırmaya çalışmıştım avucuma biraz fazla zorladım şuan aşırı pişmanım eczaneye gitme durumum yok şuan köütleşir mi evde bişey yapma imkanım var mı?

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
hocam alıştırmaya çalışmıştım avucuma biraz fazla zorladım şuan aşırı pişmanım eczaneye gitme durumum yok şuan köütleşir mi evde bişey yapma imkanım var mı?
Pamukla peçeteyle kanaması varsa durdurun çok bastırmadan orada çıkan tüy var bir tane o kırılmış olabilir belki ondan dolayı öyle kanamıştır.

Redoo

Yeni Üye
Pamukla peçeteyle kanaması varsa durdurun çok bastırmadan orada çıkan tüy var bir tane o kırılmış olabilir belki ondan dolayı öyle kanamıştır.
şuan dokununca elime kan bile gelmiyor baya durmuş ne zaman oldu onuda bilmiyorum ne yapmam lazım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kanat zarar görmedi değil mi. Yani uçabiliyor. Çünkü baya bir darbe almış görünüyor kök tarafından. Kanat zarar görmediyse yara kapanır zamanla. Nöbetçi eczaneye gitseniz iyi olur. Rif ampül ile pansuman yapınız. Canı acıyordur durgunluk kabarıklık olabilir.

Redoo

Yeni Üye
Kanat zarar görmedi değil mi. Yani uçabiliyor. Çünkü baya bir darbe almış görünüyor kök tarafından. Kanat zarar görmediyse yara kapanır zamanla. Nöbetçi eczaneye gitseniz iyi olur. Rif ampül ile pansuman yapınız. Canı acıyordur durgunluk kabarıklık olabilir.
Tuy degisiminde bide 4 aylik kendi yapmis olabilir mi? Bi tanidigim oyle dedi

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tuy degisiminde bide 4 aylik kendi yapmis olabilir mi? Bi tanidigim oyle dedi
Kendi yapması için ya stres,depresyon halinde olup o kısmı yolması yada parazit kaynaklı çok kaşıyarak orayı kanatması. İç taraf baya kanamış yada kanatmış. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Kendi mi yaptı yoksa dış nedenlerden kaynaklanan bir şey mi.

Redoo

Yeni Üye
Kendi yapması için ya stres,depresyon halinde olup o kısmı yolması yada parazit kaynaklı çok kaşıyarak orayı kanatması. İç taraf baya kanamış yada kanatmış. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Kendi mi yaptı yoksa dış nedenlerden kaynaklanan bir şey mi.
Gun boyu sevdim sabah kanatlarinda hic kan man yoktu ya ben mi yaptim bilmiyom bugun baya bi yerdede uctu bi yere mi carpti perdeye falanda kondu yada ben hayvani cok sıktım strese mi girdi anlamadım olmazsa bi veterinere gotjreyim aktif kanamasi yok gecer mi bu ?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Gun boyu sevdim sabah kanatlarinda hic kan man yoktu ya ben mi yaptim bilmiyom bugun baya bi yerdede uctu bi yere mi carpti perdeye falanda kondu yada ben hayvani cok sıktım strese mi girdi anlamadım olmazsa bi veterinere gotjreyim aktif kanamasi yok gecer mi bu ?
Eğerki kendi yapıyorsa buna bir şekilde şahit olursunuz. Ve yine kendi yapıyorsa orasını sürekli gagalayacak kaşıyacak buda iyileşme sürecini ciddi etkiler. Dış nedenlerden kaynaklıysa o yara zamanla iyileşir. Hekiminde size vereceği krem, merhem olur. Siz önerilen rif ampül ü alıp gün içinde pansuman yapın.

Üst Alt