• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan papaganımın kanadında yara var

burakekz12

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kanat kısalığı
kanatta olusan yara
Merhaba yeni bır sultan papaganı sahiplendim (ortalama 15 gun olmustur ) fakat kanadında bır yara var ve cıkartmak ıstedıgımde hayvan kendını duvara veya bır yere vuruyor ve tekrar kanadında kanama baslıyor Manta Wound yara bakım solusyonı aldım uygluyorum ama pek bır faydasını gormus degılım hayvanı kafesınden cıkarmamın sebebi ıse kafesınde bunalıma gırmesınden korkmamdan oturudur resımlerde ek olarak gorebılırsınız sızce ben ne yapmalıyım su anda?

ayrıca ılk aldıgımda kuyrugunda kucuk bı kırık vardı fakat duzeldı ek olarak yaralı olan kanadı kısa anlamadım neden resımlerde ayrıntılı bır şekılde gosterecegım yardımcı olursanız cok sevınırım

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O yara yerinde apse gibi bir şey mi var?

burakekz12

Yeni Üye
Bir tane daha cekip aticam sizi etikelerim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Iltahaptan sisme vb birsey kastediyorsani o yok sadece kan pitlihasmi gibi gorunuyo fakat sikibti disari cikarinca bir yerede vurunca kaniyo yine
Tamam eczaneden rif ampul alın günde 2-3 kez kulak çöpüyle yara olan yere sürün. Hepsini bir kerede kullanmayın, her kullanımdan sonra yara bandıyla ağzını kapatıp oda sıcaklığında muhafaza edin 🙏 Kuşunuz yese bile zarar vermez 🙂

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba yeni bır sultan papaganı sahiplendim (ortalama 15 gun olmustur ) fakat kanadında bır yara var ve cıkartmak ıstedıgımde hayvan kendını duvara veya bır yere vuruyor ve tekrar kanadında kanama baslıyor Manta Wound yara bakım solusyonı aldım uygluyorum ama pek bır faydasını gormus degılım hayvanı kafesınden cıkarmamın sebebi ıse kafesınde bunalıma gırmesınden korkmamdan oturudur resımlerde ek olarak gorebılırsınız sızce ben ne yapmalıyım su anda?

ayrıca ılk aldıgımda kuyrugunda kucuk bı kırık vardı fakat duzeldı ek olarak yaralı olan kanadı kısa anlamadım neden resımlerde ayrıntılı bır şekılde gosterecegım yardımcı olursanız cok sevınırım
Merhaba tüy kökü apsesi çok çabuk iyileşir
Burçak hocamızın teşhisi doğru😊🤲eczanelere sorun ücretli veren çıkar😊
1 hafta 10 gün rif ampul sürebilirsiniz geçmiş olsun
Okuyun lütfen

Üst Alt