• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan Papağanımın Kanadı Kanıyor Ne yapıcam

Hobilik

Yeni Üye
Papağabımı 3 saat önce aldım eve geldim adam hemen perde arkası eğitime başla dedi başladım kuş perdenin altında kaçtı evde uçya başladı duvara çarpı 2 kere yere düştü kanadının ucu bu şekilde kanıyor leke kaldı ne yapıcam parmağımı felan ısırıyor aldığımda kanatıyor yardım 3 aylık erkek

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun tünek üzerinde videosunu çekip streamble.com üzerinden paylaşabilir misiniz? Yeni kuş alındığında hemen bırakılmaz, bir kere yeni ortam stresi olur ve nesnelerin yerini bilmediği için de çarpar her yere 🙏

Hobilik

Yeni Üye
Kuşunuzun tünek üzerinde videosunu çekip streamble.com üzerinden paylaşabilir misiniz? Yeni kuş alındığında hemen bırakılmaz, bir kere yeni ortam stresi olur ve nesnelerin yerini bilmediği için de çarpar her yere 🙏
Şuan bu şekilde dal darı yediriyorum kafes küçük ondan koymak istemiom darlanıyor gibi yarın büyük kafese geçicemdr

Hobilik

Yeni Üye
Aldığım ürerici kanat patlatmış sorun yok geçer dedi

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Geçer evet ama dikkatli olun yine de en güvenilir yer kafes, gece orada uyusun 🙏

Barserin

Yeni Üye
Hocam öncelikle geçmiş olsun bu işin uzmanı değilim fakat 1 2 öneride bulunmak isterim. Öncelikle eve yeni bi kuş geldiğinde mümkün olduğunca kafesi bulunacağı odayı geniş bi yerden gören göz hizasında bulunmasına dikkat edilmeli ve ilk 1 2 gün kafesten çıkarmanızı önermem çevresinin tanısın nesnelerin yerlerini öğrensin ve uçarken çarpmasın. Bi diğer husus kanamanın artıp artmadığını belirli aralıklarla kontrol edin eğer artıyorsa bir veterinere danışın eğer artış yoksa kanama durduysa enfeksiyon önleyici kullanabilirsiniz. Tekrardan geçmiş olsun.

Üst Alt