• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Burak ö.

Yeni Üye
Merhabalar,

Yaklaşık 2 ay önce kuşumun kafasında sert bir kütle oluştu. Son günlerde de çok fazla kaşıdığı için tüleri de iyice deforme olmaya başladı. Ayrıca kuşumun yaşıda var.
Kocaeli bölgesinde kuşlardan anlayan pek veteriner bulamadım. Genelde google yorumlarını inceledim.
Konu hakkında değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence bahsettiğiniz şey tüy kisti. Operasyon ile kolayca temizlenebiliyor. Eğer imkanınız varsa İstanbul'da Şehmus beye getirin. Kocaeli çok uzak değil getirilmeyecek bir mesafe değil. Aksi durumda kist giderek büyüyüp içinden çıkılmaz hal alıyor. Sizin evde yapabileceğiniz birşey yok bu durumda maalesef.

Burak ö.

Yeni Üye
Bence bahsettiğiniz şey tüy kisti. Operasyon ile kolayca temizlenebiliyor. Eğer imkanınız varsa İstanbul'da Şehmus beye getirin. Kocaeli çok uzak değil getirilmeyecek bir mesafe değil. Aksi durumda kist giderek büyüyüp içinden çıkılmaz hal alıyor. Sizin evde yapabileceğiniz birşey yok bu durumda maalesef.
Adres, telefon v.s. paylaşmanız mümkün mü acaba, Teşekkürler..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İstanbula getiririm derseniz kanatlı uzmanı var bana özelden yazın size iletişim bilgilerini yazarım 👍Daha net anlamamız için video ekler misiniz

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Yazık bu bebeğe böyle nasıl duruyor inşallah bı an önce götürün iyileşsin

Üst Alt