• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papaganimin gözü

Merhaba arkadaşlar burada yeniyim sultan papaganimin gozleri hiç açılmadı çok az görüyor yapabileceğim birsey var mi veterinere götürsem açarlar mi gözünü1746136773877763166365479474566.jpg

Internette araştırdım konuyla ilgili hiç birseye rastlamadım yemesi hareketleri hiç bi sikintisi yok doğduğundan beri gozleri açılmamış sadece aldığım yer öyle söyledi tuyleri falan yeni çıkıyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Götürün bir baksın kanatlı uzmanları derim ben 🙏🌸

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gözlerini Daha net fotoğraf eklermisiniz. Genel olarakta fotoğraf ekleyin tüylerinede bakalım.

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kanatlı uzmanı görsün mutlaka. Azda olsa açılması var. Görüyor mu kuş. Görüyorsa belki minik bir operasyon ile göz kapakları açılabilir.

Düzenli olarak BT amin Forte b vitamini, gerwit multivitamin ve entrobac probiyotik takviye verin.

Kanatlı uzmanı görsün mutlaka. Azda olsa açılması var. Görüyor mu kuş. Görüyorsa belki minik bir operasyon ile göz kapakları açılabilir.

Düzenli olarak BT amin Forte b vitamini, gerwit multivitamin ve entrobac probiyotik takviye verin.
Görmesinde bi sıkıntı yok görüyor hatta sağlıklı olan diğer kusumdan daha uyanık çiğdem koyuyorum önlerine ondan önce kapıyor kaçıyor 😂 benim gözlemlediğim gözünün dışında bir sağlık sorunu yok yeni yeni uçuyor tuyleri geldiğine göre çoğaldı kendiside maşallah çok aktif her sese karşılık veriyor

Üst Alt