A aybarsky Yeni Üye Katılım 23 Kas 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Pazar saat 14:27'de #1 Merhabalar bugün kuşumun göz çevresinde soyulma olduğunu gördüm. Bunun sebebi ne olabilir acaba ciddi bir şey mi öğrenmek istiyorum
Merhabalar bugün kuşumun göz çevresinde soyulma olduğunu gördüm. Bunun sebebi ne olabilir acaba ciddi bir şey mi öğrenmek istiyorum
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 24,890 Tepkime puanı 30,903 Puanları 113 Pazar saat 14:47'de #2 aybarsky' Alıntı: Merhabalar bugün kuşumun göz çevresinde soyulma olduğunu gördüm. Bunun sebebi ne olabilir acaba ciddi bir şey mi öğrenmek istiyorum Ekli dosyayı görüntüle 98588 Genişletmek için tıkla ... Merhaba takmış çizmiş deri lezyonu oluşmuş Terramcyin göz merhemi varsa çok az sürün Geçmiş olsun
aybarsky' Alıntı: Merhabalar bugün kuşumun göz çevresinde soyulma olduğunu gördüm. Bunun sebebi ne olabilir acaba ciddi bir şey mi öğrenmek istiyorum Ekli dosyayı görüntüle 98588 Genişletmek için tıkla ... Merhaba takmış çizmiş deri lezyonu oluşmuş Terramcyin göz merhemi varsa çok az sürün Geçmiş olsun