M mertotem Aktif Üye Katılım 22 Nis 2024 Mesajlar 89 Tepkime puanı 7 Puanları 8 4 Tem 2024 #1 Böyle sesler çıkarıyor durmadan nedenini anlayamadım sürekli çıkarıyor bu sesleri normalde böyle değildi bir sorunumu var acaba
Böyle sesler çıkarıyor durmadan nedenini anlayamadım sürekli çıkarıyor bu sesleri normalde böyle değildi bir sorunumu var acaba
M mertotem Aktif Üye Katılım 22 Nis 2024 Mesajlar 89 Tepkime puanı 7 Puanları 8 4 Tem 2024 #2 4 Temmuz 2024 youtube.com
Aslı Ö. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 7,047 Tepkime puanı 9,255 Puanları 113 4 Tem 2024 #3 Sultanların hal ve hareketlerinin yorumlamasını @Demet bükay ablaya bırakıyorum diğer arkadaşlarım da tecrübesi dahilinde gördüklerinde yorumlarını sunarlar
Sultanların hal ve hareketlerinin yorumlamasını @Demet bükay ablaya bırakıyorum diğer arkadaşlarım da tecrübesi dahilinde gördüklerinde yorumlarını sunarlar
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,730 Tepkime puanı 12,518 Puanları 113 4 Tem 2024 #4 mertotem' Alıntı: Böyle sesler çıkarıyor durmadan nedenini anlayamadım sürekli çıkarıyor bu sesleri normalde böyle değildi bir sorunumu var acaba Genişletmek için tıkla ... Merhaba şarkı söylemeye çalışıyor, sıkıntı yok, o bir erkek ve bol bol konuşun, şarkılar dinletin
mertotem' Alıntı: Böyle sesler çıkarıyor durmadan nedenini anlayamadım sürekli çıkarıyor bu sesleri normalde böyle değildi bir sorunumu var acaba Genişletmek için tıkla ... Merhaba şarkı söylemeye çalışıyor, sıkıntı yok, o bir erkek ve bol bol konuşun, şarkılar dinletin